Neustavljivo privlačni in tako trendni za to jesen in zimo: beli škornji

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann
Jesensko – zimska moda letos preseneča z zanimivimi in razigranimi kombinacijami, ki si jih mogoče nikdar ne bi zamislili za to hladnejše obdobje leta, zlasti ko razmišljamo o škornjih. Vse tisto, kar smo si nekdaj predstavljale kot nepotrebne kose naše garderobe, saj jih je težko kombinirati z elegantnim stilom, danes dominira in je med najbolj zaželjenimi trendi.
Oglej si celoten članek

BELI NIZKI ŠKORNJI: MODNA ZAPOVED ŠTEVILKA 1

Styling: @zalabell, Zala Zagoričnik

Beli škornji, ki smo si jih zares težje zamislile v bolj čemernih in zaspanih jesenskih in zimskih dneh, so postali absolutni trend te sezone, izbirate pa lahko med številnimi modeli z najrazličnejšimi dodatki, ki se jih zagotovo ne boste nikoli naveličale!

Chelsea slog, škornji z debelejšimi podplati, nizki škornji ali overknee – izbire je dovolj za vsak okus in vsak žep. Z lahkoto jih kombinirate z oblačili v trendnih barvah, ki so to sezono prav tako zelo priljubljene, kot na primer olivno zelena, celoten spekter jeans odtenkov, pa tudi bolj tople, zemeljske barve. Če pa ste se zaljubile v belo barvo, vam predlagamo kar celoten stajling v belem z mehkim belim plaščem, piko na i pa postavite s trendno torbico ali nahrbtnikom iz mehkega pliša

Foto: Deichmann Deichmann

Foto: Deichmann Deichmann

MODNE KOMBINACIJE V BELO – ČRNIH ODTENKIH

Se vam zdijo beli odtenki vseeno preveč čisti? Z lahkoto jih skombinirajte s črnimi modnimi dodatki, kot je na primer torbica z čudovitimi kovinskimi zaponkami in ujemajočo denarnico, izberete pa lahko tudi kombinacijo chelsea gležnjarja ali nizkih škornjev, ki imajo oba – bel in črn odtenek na obodu, vrhu ali ob strani modela.

Ta klasični črno-beli slog ne gre nikdar iz mode in se zlahka ujame z vsemi vrstami oblačil ne glede na priliko. Letos so še posebej v modi debelejši podplati, ki vam bodo omogočili tudi bolj udoben korak, pa tudi noge bodo dlje časa ostale na toplem.

Foto: Deichmann Deichmann

ZIMA, ME SMO PRIPRAVLJENE!

Styling: @inoeeea

Glomazni podplati in minimalistični dodatki na klasičnih oblikah belih gležnjarjev ali nizkih škornjev to jesen in zimo kraljujejo na ulici. Prekrasne močnejše zadrge z unikatnim zaključkom, poudarjeni šivi ali pa stilski dodatek na vrhu škornja bo iz čisto klasičnega stila ustvaril ekstravagantnega!

S takim izborom ne morete zgrešiti, saj se poda tako na klasične hlače kot na obleke, primeren je tako za v pisarno kot vsakodnevne opravke, izkazal se bo tudi pri romantičnem večeru v dvoje. V kombinaciji z dolgim plaščem ali telirano bundo z daljšim krojem boste zagotovo navdušile!

Foto: Deichmann Deichmann

V kolikor še vedno niste prepričane, zakaj bi par belih gležnjarjev ali škornjev izpopolnil vaš stil, si samo predstavljajte, kako fantastično bi to lahko izpadlo s parom najlonk ali visokih nogavic, ki ste jih vedno želele nositi.

Mi smo vse te enkratne kombinacije našli v Deichmannu – kjer boste zlahka našle modele in oblike, ki bodo zadostili tudi najzahtevnejšim okusom in željam.

Svojo priljubljeno kombinacijo belih škornjev in modnih dodatkov poiščite po najbolj ugodnih cenah v trgovinah Deichmann, saj je celotna kolekcija že na voljo v poslovalnicah po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.