Nove čokoladne kroglice Casali Gin Tonic

Foto: Casali
Foto: Casali
Če jih še niste opazili na trgovskih policah, je to morda zato, ker so tako dobre, da jih je v hipu zmanjkalo!
Oglej si celoten članek

No, to ni čisto res. Zalog je še dovolj. Vam pa svetujemo, da si brž naredite svojo zalogo, saj gre za omejeno serijo, ki letos dopolnjuje priljubljene legendarne Casalijeve čokoladne kroglice z RUMOM. 

Le da se v modrih vrečkah skriva še bolj eksotično presenečenje! Letošnja izdaja v privlačnih modrih vrečkah skriva čokoladne kroglice, ki imajo polnilo z okusom GIN TONIKA.

Foto: Casali Ravno pravšnja sladka razvada, ki jo lahko ponudite prijateljem na poletnih zabavah.

Priročne 175-gramske stoječe vrečke so narejene tako, da jih je možno ponovno zapreti in tako dlje časa ohraniti svež okus kroglic. Trendovski okus je, kot kaže, zadetek v polno, saj so nove čokoladne kroglice Casali Gin Tonic že navdušile vse tiste, ki so jih že imeli priložnost poizkusiti.

Zato jih le poiščite na trgovskih policah, okus vas bo navdušil! Več na www.casali.at

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.