Novi član družine iRobot

Foto: iRobot
Foto: iRobot
Robotski sesalnik Roomba e5 povezuje najboljše funkcije iz serij 600 in 800 ter z novim filtrom in krtačkami že navdušuje slovenske uporabnike.
Oglej si celoten članek

Pred več kot petnajstimi leti je prvi robotski sesalnik iRobot spremenil način čiščenja domov. Olajšal je vsakdan posameznikom in jim omogočil, da čas, ki bi ga potrebovali za sesanje, usmerijo drugam. Nova Roomba e5, ki združuje najboljše funkcije iz serij 600 in 800, pa uporabnikom zagotavlja še več funkcionalnosti in brezhibne čistoče.

Za še bolj učinkovito čiščenje vašega doma poskrbijo nove krtače Aero Force, ki imajo zaradi poglobljenih utorov boljši stik s tlemi in še učinkovitejše poberejo smeti in drobni prah. Na novo oblikovane krtače se ne navijajo lasje ali dlaka domačih ljubljenčkov, zato bodo posebej navdušili lastnike dolgodlakih psov in mačk. Krtače imajo tudi daljša krilca, kar jim omogoča, da tudi iz fug ploščic bolj učinkovito poberejo umazanijo (npr. manjše kamenček ali mačji pesek).

Foto: iRobot iRobot Roomba e5

Pri podjetju iRobot imajo odprto uho za uporabnike

Foto: iRobot iRobot Roomba e5 Na željo mnogih uporabnikov ima nova Roomba e5 nov, pralni košek, katerega je mogoče učinkovito očistiti. »Uporabniki so pogrešali možnost, da bi oprali košek. Zato smo umaknili motor koška v jedro robota. Tako se lahko pri novi Roombi samo odstrani filter in košek opere pod tekočo vodo,« sporočajo iz podjetja Tilt, uvoznika robotskih sesalnikov iRobot. V košku je tudi nov, visoko učinkovit filter, ki zadrži do 99% praha, živalskih delcev in drugih alergenov velikih do 0,7 mikrona.

Tehnologija Power-Lifting novi Roombi e5 omogoča petkratno moč sesanja v primerjavi s serijo 600, v povezavi z novimi krtačami pa omogoča tudi odstranjevanje zažrte umazanije. Za kote poskrbi stranska krtača, ki umazanijo iz kotov in robov potisne v košek.

Najsodobnejša Roomba doslej

Robotske sesalnike iRobot, ki so povezani s spletom, je mogoče upravljati od povsod. Aplikacijo iRobot HOME uporabnikom omogoča tudi nastavljanje urnika čiščenja, spremljanje čistilne aktivnosti, pregled nad zgodovino čiščenja in neposreden dostop do podpore strankam. Lahko jih tudi povežejo z pametnima osebnima pomočnikoma Amazon Alexa in Google Assistent.

Foto: iRobot iRobot Roomba e5

Nova programska oprema omogoča Roombi e5 podaljšan čas delovanja. Sesalnik bo lahko čistil do 90 minut, kar omogoča, da očisti večjo površino. Koliko prostorov v vašem domu bo lahko v tem času počistila je seveda odvisno od same velikosti prostorov, pohištva in prehodov. Senzorji Dirt Detect bodo poleg tega še poskrbeli, da bo Roomba e5 več pozornosti posvečala tistim prostorom v vašem domu, kjer se pogosto gibate in je umazanije več.

Po opravljenem čiščenju se bo Roomba e5 vrnila nazaj na svojo polnilno postajo in se napolnila. Tako bo vaš gospodinjski pomagač takoj spet na voljo, ko ga boste potrebovali.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.