Novost na trgu Black’n’Easy

Foto: Barcaffé
Foto: Barcaffé
Začnite dan z okusno in s hitro pripravljeno kavo Black'n'Easy, ki je zdaj na voljo tudi v večjem pakiranju.
Oglej si celoten članek

Kava je ena od tistih stvari, ki nas spominja na dom, otroštvo, naše ljubljene osebe. V nas vzbuja prijetne občutke in toplino. Zjutraj nas poboža in vpelje v nov dan, popoldne pa nas okrepi, da polni energije opravimo še zadnje obveznosti dneva. V kavi radi uživamo, zato smo jo začeli pripravljati na različne načine. Zaradi časovne stiske in hitre jutranje rutine se vse več ljubiteljev kave odloča za hitrejše načine priprave, kot na primer Black'n'Easy.

Foto: Barcaffé Barcaffè

Leta 2015 je Barcaffè Sloveniji predstavil pravo turško kavo, ki jo lahko pripravite v trenutku, kjerkoli in kadarkoli – Black'n'Easy. In prav to nam omogoča, da v njej uživamo tudi takrat, ko čas ni na naši strani.

Za še večje užitke pa Barcaffè predstavlja novost – Big pack. Kavo Black'n'Easy si tako lahko še bolj prilagodite vašemu okusu, hkrati pa jo imate za dlje časa. Z Big pack pakiranjem si lahko pripravite približno 20 kav, kar pomeni 20 brezskrbnih juter, ko si lahko vzamete več časa zase.

Foto: Barcaffé Barcaffè

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.