Peugeot ti v roke polaga navdih, da pokažeš svoj pogled na izjemnost

Foto: Peugeot
Foto: Peugeot
Pričel se je Peugeotov kreativni natečaj, ki k sodelovanju vabi vse, ki bodo na kar najbolj zanimiv in kreativen način predstavili »IZJEMNOST«.
Oglej si celoten članek

Francoska znamka PEUGEOT od nekdaj slovi po izjemnem dizajnu združenem z visoko tehnologijo. Ideja za kreativni natečaj IZJEMNOST se je porodila v čakanju na novi Peugeot 308, ki na tržišče prihaja marca, in je preprosto izjemen. Z njim bo vsako doživetje pristnejše in intenzivnejše. Kot prvo vozilo na svetu nosi najnovejši Peugeotov logotip, ki se z ultramodernim videzom bohoti na okrasni maski vozila ter z njim naznanja popoln preporod in je povrh vsega narejen v Sloveniji. Izjemno.

Kaj pa je zate izjemno? Pokaži svojo ustvarjalnost; oblikuj, naslikaj, nariši, fotografiraj svoje videnje izjemnosti. Bodi kreativen, bodi drzen, bodi izjemen. Za svojo izjemnost boš denarno nagrajen.

Svoje delo lahko do vključno 14. februarja 2022 pošljete na e-mail naslov: izjemen@308.si.

Vse podrobnostih o poteku natečaja, zahtevanih formatih za oddajo del ter pravilih in pogojih najdete na https://www.peugeot.si/uporabne-povezave/novice/izjemen.html.

Foto: Peugeot Peugeot

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.