Pomagajmo Krasu vstati iz pepela

Foto: Tuš
Foto: Tuš
Tuš kot slovenski trgovec se že od samega začetka zaveda pomembnosti družbene odgovornosti še posebno do okolja, v katerem deluje.
Oglej si celoten članek

Ker smo s svojimi trgovinami prisotni tudi na Krasu, ki ga je požar prizadel v preteklem letu in pustil močno brazgotino na kraški pokrajini, smo v sodelovanju s podjetjem Kupala ustvarili mila Krashko. Mila so nekoč tradicionalno izdelovali iz pepela, Krashko pa je izdelan iz pepela zgorelih kraških dreves. Njegov glavni cilj je zbiranje sredstev, saj z vsakim nakupom prispevamo sredstva za nakup treh sadik in tako pomagamo Krasu vstati iz pepela. Mila bodo od 19. 4. 2023 na voljo v izbranih trgovinah Tuš po celotni Sloveniji, že sedaj pa so na voljo v spletni drogeriji tusdrogerija.si.

Na voljo so trije različni vonji, prav vsi pa odražajo duh kraškega okolja in sestavine, ki jih tam najdemo. 
Več na: https://www.tus.si/aktualno/mila-krashko/

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.