Poznate pozitivne učinke pitja kave v dobri družbi?

Foto: Philips Philips Foto: Philips Philips Foto: Philips Philips
Tako zelo priljubljeno slovensko "kofetkanje" se je v času možnosti okužb z novim koronavirusom iz lokalov preselilo v domače prostore. Prednost? Domača kava je lahko tudi najboljša kava.
Oglej si celoten članek

Tudi sedaj, ko se lahko v lokalih spet družimo, domača kava še kar prinaša številne prednosti. Ni le varnejša oblika srečanja s prijatelji, ampak enostavno udobnejša. Na domačem kavču in za domačo mizo najdemo vedno svoj prostor za sproščen klepet, v kavi lahko uživamo kar v najljubši raztegnjeni trenirki, v poletnem času pa se bo vedno našla senca ali ohlajen notranji prostor za druženje z našimi dragimi.

Foto: Profimedia kava Druženje in odlična kava nas osrečujeta

Marsikdo pozna občutek, ko se po dolgem delovnem dnevu vrne domov in nujno potrebuje nekaj razvedritve. Glavo imamo polno delovnih izzivov in si nujno želimo, da bi si glavo nekako "spraznili". Takrat je pravi čas, da pokličete najboljše prijatelje in jih povabite na skupno kavico.

Druženje s prijatelji in dobri pogovori v nas sproščajo endorfine – hormone sreče. Enako velja za dobro skodelico kave. Ne pomaga nam le, da se osredotočimo na trenutek, ampak v nas ustvarja topel občutek sreče.

Seveda pa je doma skuhana kava vedno odlična in tudi cenejša kot tista v lokalu. Tudi puhasti mlečni penici se sedaj ne bo treba več odpovedati, saj jo lahko enostavno naredite doma.

Kava, ki je še boljša od tiste v lokalu

Vaše prijatelje presenetite z vprašanjem: "Katero kavo boste? Kapučino, belo kavo, kavo z mlekom ali ameriško kavo?" Vse to jim lahko namreč pripravite s kavomatom Philips LatteGo. Kapučino z dovršeno mlečno penico, močno ameriško kavo ali nežno belo kavo. Vaši prijatelji bodo navdušeni. Foto: Philips Philips

Kavomat Philips LatteGo vsak kavni napitek pripravi iz sveže zmletih kavnih zrnc, kar je idealno za vsakega pravega ljubitelja kave. Le tisti namreč vedo, da je kava v lokalih prav zaradi sveže zmletih zrn veliko boljša kot tista pripravljena s pomočjo mešanice za turško kavo.Obstojni mlinčki iz stoodstotne keramike bodo lahko zmleli zrnca za najmanj 20.000 skodelic sveže, aromatične kave.

Foto: Philips Philips Sistem za pripravo dovršene mlečne penice boste lahko očistili v samo 15 sekundah pod tekočo vodo. Penilnik LatteGo pa lahko operete kar v pomivalnem stroju. Kavomat se lahko pohvali tudi s patentiranim Philipsovim filtrom AquaClean, ki bo prečistil vodo za do 5000 skodelic nepozabne kave.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.