Predstavljamo vam najbolj vroče modne zapovedi ta hip

Pomlad je tukaj in mnogi že zagotovo komaj čakate, da debela zimska oblačila nevtralnih barv končno pospravite v omaro ter se znova odenete v barve in vzorce. A kaj nositi to pomlad, da boste v skladi z aktualnimi modnimi trendi?
Oglej si celoten članek

Daljši in toplejši dnevi, več sonca, prebujajoča se narava, optimizem v zraku. Vse to zaznamuje pomladne mesece in vse to se vsako leto znova odraža tudi na naši garderobi. Pomlad je čas, ko debela zimska oblačila, ki so pogosto v temnejših ali vsaj nevtralnih odtenkih, zamenjajo bolj lahka oblačila živahnejših barv in vzorcev. In tudi letošnji trendi, ko gre za barvitost in optimizem, ostajajo podobni tistim, ki smo jih vajeni iz preteklih let.

Foto: Primark Primark

Nič novega ni, da se kroji in vzorci, ki gredo v pozabo, čez čas znova vrnejo v modo in postanejo atraktivni. Temu smo znova priča tudi to pomlad, kajti spet je 'in' retro stil, natančneje sedemdeseta. 

Hlače na zvonec

Foto: Primark Primark

Še vedno so v modi kroji hlač na zvonec – pa najsi gre za jeans, usnjene ali bombažne hlače. Zvonaste hlačnice so sicer še posebej priljubljene med dekleti in ženskami nižje rasti, saj so znane po tem, da navidezno podaljšajo noge. In hkrati so prav hlače in kavbojke na zvon najboljši način, da v svojo pomladno garderobo vnesete retro pridih.

Ponujajo vam tudi neskončno možnosti kombiniranja. Lahko jih nosite skupaj z navadno belo majico, lahko jih dopolnite s kakšno lepo vintage bluzo, dobro se podajo tudi na kratke, odrezane tope ter bodije. Nikoli pa ne boste zgrešili, če si čez rame poveznete še suknjič.

Geometrijski in cvetlični vzorci

Foto: Primark Primark

To pomlad boste prišli na svoj račun vsi, ki obožujete pisano garderobo. V modi so namreč nostalgični geometrijski in cvetlični potiski v duhu grungea ter živahne barve – predvsem živo zelena, oranžna, pink, vijolična. Pri čemer se vam celo ni treba omejiti na eno barvo, temveč lahko uberete kombinacijo več njih.

Ste vedeli, da se intenzivno oziroma travnato zeleni reče tudi “kelly green” barva? Poimenovana je po pogostem irskem priimku Kelly, saj spominja na bujno zeleno irsko pokrajino, povezujejo pa jo tudi z barvami dneva svetega Patrika.

Najnovejša Primark kolekcija, ki je polna geometrijskih potiskov in barvitih materialov, vsebuje vse, kar potrebujete, da do potankosti zadenete ta trend. Nekaj nepogrešljivih stajlingov letošnje pomladi si oglejte TUKAJ.


Usnje v svetlih tonih

Foto: Primark Primark

Videti je, da se trend umetnega usnja ne bo poslovil. Še vedno namreč ostaja v modi, a temnejše usnjene kose, ki ste jih nosili pozimi, naj zdaj v toplejših pomladnih dneh zamenjajo usnjena oblačila v masleni oziroma kamelji barvi.

Oblečete se lahko v kombinacijo krila in suknjiča iz umetnega usnja, lahko pa krilo zamenjate z dolgimi ali kratkimi usnjenimi hlačami. Vse od naštetega najdete v trgovinah Primark po nadvse ugodnih cenah!

Obleke, krila in kratke hlače

Foto: Primark Primark

Mnoge dame pa seveda komaj čakajo pomlad tudi zato, ker je to sezona kril, oblek in kratkih hlač. Letos so bolj kot maksi in midi izvedbe spet popularna mini krila in kratke obleke, v kombinaciji s suknjiči. Zraven lahko obujete športne copate ali pa škornje z debelim podplatom.

Iščete drzen kombinezon v svetlo modri barvi ali mini obleko z geometričnimi ali cvetličnimi vzorci? Potem obiščite Primark! Najnovejša Primarkova kolekcija vas popelje v čas nazaj in vam ponuja občutek svobode.


Prosojne pletenine

Tuje modne strani kot enega priljubljenih trendov letošnje pomladi navajajo tudi redkeje pletene puloverje, skozi katere se vidi, kaj nosite spodaj. Takšen kos oblačila je za pomladne temperature ravno pravšnji, saj vam zaradi redkejšega pletenja oziroma 'lukenj' ne bo vroče, hkrati pa vas bo pulover dovolj grel, če bo zapihal hladnejši veter.

Takšne in drugačne spomladanske jakne

Foto: Primark Primark

Nepogrešljiv kos oblačila zaradi hladnejših juter in večer ter muhastega aprilskega vremena so tudi prehodne jakne. Letos so še vedno modni tako imenovani trenč plašči in parke, ki jih najdete v vseh mogočih barvah in v različnih materialih. Tudi z bomber jakno ne boste brcnili v temo, še vedno pa so 'in' tudi jakne iz jeansa in suknjiči – sploh takšni v 'oversize' izvedbi.

Atraktivna oblačila za letošnjo pomlad vas po ugodnih cenah čakajo v Primarku. Njihove spomladanske kolekcije ne spreglejte TUKAJ.
Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.