Prišel je novi SMOKI POPCORN MIX – Smoki & pokovka v enem paketu, za vaše filmske večere!

Foto: SMOKI POPCORN MIX
Foto: SMOKI POPCORN MIX
Dobro znani in priljubljeni Smoki vam predstavlja novo, popolno MEŠANICO najljubšega okusa Smoki, zdaj v kombinaciji s slano pokovko.
Oglej si celoten članek

Prihajajoči novoletni prazniki prinašajo počitek in uživanje v domačem vzdušju z najdražjimi in prijatelji ob sproščenih druženjih in gledanju najljubših filmov in serij.

Takšne sproščujoče priložnosti zahtevajo tudi primerne prigrizke, a kaj je boljšega kot Smoki? Zdaj pa bo z novim Smoki MIX-om s slano pokovko vsak film, v katerem boste uživali, popoln, vsak naslednji pričakovani prizor vaše najljubše serije pa še bolj razburljiv.

Foto: SMOKI POPCORN MIX SMOKI POPCORN MIX

Ne zamudite te omejene izdaje paketa, s katerim bo vsako srečanje še bolj zabavno.

Grickaj Smoki – ne moreš zgrešiti!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.