Revolucionarno čiščenje vozil – hitro, ugodno in kvalitetno!

Foto: CARENDRIVE
Foto: CARENDRIVE
Redno pranje avtomobila je izjemno pomembno, če želimo, da vozilo ohrani svojo vrednost. Res pa je, da je klasičen postopek pranja lahko precej zamuden, zato se ga pogosto izogibamo. Toda brez skrbi, sedaj vam je na voljo revolucionarno čiščenje vozil brez vode.
Oglej si celoten članek

Ja, prav ste prebrali. Danes je mogoče očistiti vozilo tudi brez vode – to vam omogoča posebna nano tehnologija, s pomočjo katere je vsako vozilo bleščeče čisto – hitro, ugodno in kvalitetno!

Pranje vozil brez vode

Le malokdo verjame, da je mogoče vozilo očistiti tudi z 1 dcl vode. To je mogoče s pomočjo posebne tehnike in nano tehnologije, ki je popolnoma primerljiva s pranjem vozil v avtopralnicah. Edina razlika je ta, da se pri tem porabi minimalno količino vode.

Kot smo že omenili se pri čiščenju uporablja le voda in posebno EKO čistilo, ki poleg pranja tudi polira. Nano tehnologija tako vozila ne le očisti, ampak tudi zapolni in odpravi morebitne praske ter vozilo zaščiti pred UV žarki. 

Več kot očitno je, da je ta tehnologija pranja brez vode najboljša rešitev, če si želite imeti vedno bleščeče čisto vozilo.

Kakšen je postopek pranja vozil?

Podjetje CARENDRIVE d.o.o. je specializirano za pranje vozil brez vode, kar pomeni, da uporabljajo inovativne metode, ki ne zahtevajo tradicionalnega pranja z uporabo vode.

Postopek pranja vozil je izjemno enostaven. Za vse pa bo izjemno koristna informacija tudi ta, da sami določite termin in želeno lokacijo, kot tudi želen paket pranja. 

Foto: CARENDRIVE carendrive, avto, pranje

Nano tehnologija pranja vozil brez vode poskrbi za učinkovito:

  • zunanje čiščenje vozila,
  • notranje in zunanje čiščenje vozila,
  • globinsko čiščenje vozila.

Zunanje čiščenje vozil zajema čiščenje karoserije, stekla, platišče in premaz pnevmatik. V tem primeru vam s posebnim prilagojenim EKO čistilom in s primerno tehniko čiščenja očistijo zunanjost celotnega vozila. 

Celoten postopek poteka na dogovorjeni lokaciji in traja le 25 minut. Pri tem se porabi le 1 dcl vode, vozilo pa bo po pranju dalj časa dajalo videz čistoče, vsa starejša vozila pa ponovno pridobijo svoj sijaj.

Zunanje in notranje čiščenje vozila zajema kombinacijo čiščenja zunanjosti in notranjosti vozila. Pri zunanjem pranju avta se uporabi EKO čistilo v kombinaciji z minimalno količino vode. Tudi v tem primeru potek čiščenje na dogovorjeni lokaciji.

Notranje čiščenje pa zajema predhodno krtačenje in sesanje celotne površine, oprema armature se sčisti in namaže s posebnim vzdrževalnim sredstvom, po dogovoru pa vam vozilo tudi razkužijo. 

Po notranjem čiščenju se boste z veseljem usedli v svoje vozilo, saj vas bo presenetilo tudi s prijetnim vonjem.

Globinsko čiščenje vozila zajema temeljito čiščenje sedežev, talnih preprog in prtljažnega prostora. Gre za izjemno učinkovit postopek, pri katerem se odstranijo raznovrstni madeži, kot so na primer polite tekočine, bruhanje in ostale moteče madeže. 

Zaradi temeljitosti in obsega storitev celoten postopek globinskega čiščenja traja od 2 do 5 ur, saj se mora notranjost vozila temeljito osušiti. V tem primeru celoten postopek poteka na lokaciji podjetja, vozilo pa vam po čiščenju pripeljejo kar nazaj na vaš dom.

Prednosti pranja vozil brez vode

Pranje avta brez vode je edinstvena storitev, ki ne poskrbi zgolj za sijoč videz vašega avtomobila, ampak še mnogo več! Več kot očitno je, da ima številne prednosti, ki jih morate spoznati.

Okolju prijazno čiščenje

Pranje vozila brez vode je okolju prijazno, saj poteka v skladu z zahtevami EU direktiv. Na eno vozilo se porabi le 1 dcl vode, s čimer prihranite od 80 do 250 litrov vode na posamezno pranje avta.

Foto: CARENDRIVE carendrive, avto, pranje

Pranje na dogovorjeni lokaciji

Zunanje in notranje pranje avta poteka na dogovorjeni lokaciji, ki si jo izberete sami. Torej boste imeli čisto vozilo medtem ko boste bili v službi, trgovini ali na obisku pri sorodnikih in znancih.

Sijoč in odporen avto

Pri pranju avta brez vode se uporablja čistilo s sestavinami, ki zapolnijo majhne praske. Avto zato ni samo čist, ampak ga čistilo tudi polira in nudi zaščito pred umazanijo, cvetnim prahom, smogom in UV žarki. Zaradi tega izgleda karoserija ponovno kot nova, hkrati pa izjemno obstojna.

Čiščenje brez vidnih sledi pranja

Za razliko od klasičnih avtopralnic, ki puščajo sledi vodnega kamna, s krtačami pa puščajo vidne sledi tudi na karoseriji ali jo celo poškodujejo, pranje avta brez vode ne pušča nobenih sledi. 

Prihranek časa

Pranje avta brez vode vam prihrani ogromno časa. Zunanje čiščenje je opravljeno le v 25-ih minutah, poleg tega pa vam ni potrebno čakati v vrstah avtopralnice. Prav tako pa se izognete tudi pripravi in pospravljanju vseh pripomočkov, v času, ko poteka postopek čiščenja, pa se lahko posvetite drugim obveznostim.

Cenovno ugodno 

Že s tem, ko za pranje vašega vozila ne boste porabili veliko litrov vode, boste veliko privarčevali. Če pa k temu dodamo še vse že omenjene prednosti, je popolnoma jasno, da se pranje avta brez vode splača – preverite tudi sami!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.