Savana spa – oaza lepote, miru in dobrega počutja v Ljubljani

Foto: Savana spa
Foto: Savana spa
Dovolite, da vas povabimo v savano. Prostor miru, regeneracije, napajanja in počitka. Kraj, kjer lahko raziskujete odtis mogočnega leva, opazujete premik kraljevega slona ali pa se prepustite dotiku graciozne žirafe. Vstopite v Savana spa.
Oglej si celoten članek

Lani odprt Savana spa se nahaja le streljaj od severne ljubljanske obvoznice, v hotelu Austria Trend Ljubljana na Dunajski cesti 154. Spa je odprt od ponedeljka do četrtka med 10. in 22. uro, ob petkih in sobotah med 10. in 23. uro, ob nedeljah in praznikih med 15. in 22. uro. Pripravite svoje telo na masažo v svetu savn, prepustite se dotiku izkušenih masažnih terapevtk in si privoščite celostno nego obraza Savana s kakovostnimi produkti znamk Elemis ali Comfort Zone.

Vsem, ki v juliju praznujete rojstni dan, nudijo 15-odstotni popust na vse storitve.

Za informacije in rezervacijo storitev pokličite 059 016 033 ali pošljite sporočilo na info@savana-spa.si. Svoj termin lahko neposredno rezervirate tudi na spletni strani.

Foto: Savana spa Savana spa

Savana spa je prostor edinstvene izkušnje, ki vam zagotavlja raznolikost ponudbe na enem mestu. Vzdramil bo vaše čute, sprostil telo, umiril um in razveselil dušo. V Savana spaju si lahko brez slabe vesti vzamete nekaj trenutkov samo zase. Čeprav zunanje temperature kličejo po ohladitvi, vas vabimo, da vstopite v svet savn in segrejete svoje mišice. Tako boste pripravljeni na celostno sprostilno masažo telesa.

Raznovrstne masaže ponujajo različno izkušnjo ter zagotavljajo sprostitev telesa, uma in duha, spodbujajo pretok energije, odpravljajo utrujenost in prispevajo k boljšemu spancu. Še posebej priporočajo sprostilno masažo Savana, ki je bila ustvarjena za izboljšanje počutja in napolnitev z življenjsko energijo. Privoščite si, po mnenju mnogih, najimenitnejšo masažo v Ljubljani.

V spaju vas pričakujejo različne savne. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza: turško, infrardečo, finsko ali bio zeliščno. Vstopite v svet savn v Ljubljani, prepustite se občutkom razstrupljanja telesa, sproščanja mišic ter umirjanja uma in duha.

Foto: Savana spa Savana spa

Za zaokrožitev celostne izkušnje vam nudijo raznovrstne nege obraza in telesa. V Savana spaju uporabljajo preizkušene in večkrat nagrajene izdelke blagovnih znamk Elemis in Comfort Zone. Najbolj priporočajo celostno nego obraza Savana ter program za vlaženje in hranjenje kože.

Če želite čas preživeti v dvoje, so vam v VIP-prostoru na voljo programi Odtis mogočnega leva, Premik kraljevega slona in Dotik graciozne žirafe. Za najem vam lahko ponudijo prostor za poslovno srečanje, predstavitev svoje ponudbe ali praznovanje.

Dobrodošli v kraljestvu baobaba.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.