So tudi vaši otroci že vsa oblačila prerasli?

Foto: H&M
Foto: H&M
Novo šolsko leto je pred vrati. Glede začetka šole in tega kako bo pouk potekal je še veliko neznank.
Oglej si celoten članek

Otroke bo letos treba pripraviti na šolsko leto, ki ga bo po vsej verjetnosti zaznamovalo veliko negotovosti. Na mnogo stvari starši ne morejo vplivati, lahko pa poskrbijo za to, da se bodo otroci počutili čim bolje.

Novo za staro in staro za novo

Otroci so po vsej verjetnosti čez poletje že spet prerasli svoja oblačila za hladnejše dni. Torej bo pred začetkom šole potreben obisk trgovine ali naročanje oblek prek spleta. A le kam s starimi oblačili? Jih boste lahko podarili sorodnikom ali prijateljem? Darovali v dobrodelne namene?

Foto: H&M H&M Trgovine H&M so lani po vsem svetu zbrali 29,005 ton oblačil. To je primerljivo s 145 milijoni majic. Predvsem pri otrocih, ki hitro rasejo, starši vsako leto zavržejo veliko kosov oblačil. Odnesite jih v trgovine H&M, kjer sprejemajo oblačila v vseh stanjih, in jih zamenjajte za vavčer, ki ga lahko uporabite pri naslednjem nakupu. H&M bo vaša oblačila recikliral in tako storil nekaj dobrega za okolje, vi pa boste lahko kupili nova s prihrankom.

Pripravite se na jesen s trajnostnimi oblačili

Foto: H&M H&M Jeseni se lahko temperature, predvsem zjutraj, spustijo že krepko 10 stopinj, zato na nakupovalnem seznamu ne sme manjkati nekaj udobnih puloverjev in jopic, ki bodo otroke greli. Najbolje je otroke jeseni obleči v več tanjših slojev, ki jih lahko po potrebi slečejo. Zjutraj ima lahko le 10 stopinj, opoldne pa lahko sonce ozračje tudi še segreje na prek 25 stopinj Celzija.

Tudi pri hlačah pazite na zračnost in udobje. Vaš otrok še ni tako spreten z zadrgami? Potem raje izberite hlače z elastičnim pasom, da se ne bo zgodila kakšna nesreča. Punčke seveda rade oblečejo tudi kakšno krilo ali obleko. Naj bodo udobne in jih ne ovirale pri gibanju.

Foto: H&M H&M

Otroci se v šoli lovijo, igrajo, padejo in sedijo na tleh. Zato ne bodite slabe volje, če bodo kdaj kakšne hlače umazane ali majica raztrgana. Prav gotovo ste bili tudi vi kdaj v otroštvo malo bolj divji. Veliko lukenj lahko lepo zašijete ali zakrpate s pomočjo kosov blaga drugih oblačil, ki imajo že luknje ali madeže.

Skrb za okolje je pomembno, tega se zavedajo tudi pri H&M. Zato lahko na njihovi spletni strani najdete tudi kup nasvetov kako popraviti ali predelati oblačila otrok, da bi vam čim dlje služila.

Foto: H&M H&M Kaj nosijo otroci najraje

Punčke v roza, fantke v modro? Seveda, če si otrok to želi, a pogosto so želje drugačne. Zato boste pri H&M našli veliko različnih barv in motivov, tako da boste prav gotovo našli tudi prava oblačila za vašega otroka. Pri izbiri pazite na material, ki naj bo čim bolj naraven, in udobje vašega otroka.

 

Kdor želi še dodatno storiti nekaj dobrega za okolje bo izbral oblačila iz H&M kolekcije Conscious. Ta oblačila so narejena iz najmanj 50 odstotkov trajnostnih materialov – npr. biološke pridelanega bombaža ali recikliranega poliestra.

Mnogi otroci si radi tudi že sami izberejo svoja oblačila. Da obisk v trgovini ne bo predolg, lahko s svojim šolarjem doma že pripravite seznam kosov oblek, ki jih je potrebno kupiti. Radi jih bodo z vami izbirali tudi prek spleta, kjer si boste lahko že vnaprej ogledali ponudbo. Če raje tudi nakupujete prek spleta, imate pri H&M vedno možnost svoj nakup vrniti v roku 30 dni. Tako boste lahko vsa oblačila udobna pomerili doma in v primeru, da vašemu otroku kaj ne bo prav tudi vrnili.

Pri H&M boste lahko kupili tudi čevlje in razne dodatke. Izjemno priljubljeni so nahrbtniki z različnimi motivi - za ljubitelje stripov spiderman in pokemon ali mačkami in zajci za ljubitelje živali. Seveda pa boste lahko našli tudi kape in obroče za lase, pasove in pisane škornje za deževne dni ter mnogo več.

Foto: H&M H&M

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.