Spoznaj izracunam.si – vodilni portal za primerjavo kreditov in zavarovanja!

Foto: izracunam.si
Foto: izracunam.si
Ljudje smo vedno bolj pozorni na to, kje še lahko dodatno prihranimo. In zakaj bi plačevali za kredit, zavarovanje ali vodenje tekočega računa več kot je to potrebno? Spoznajte portal izracunam.si, ki vam poišče najugodnejše produkte.
Oglej si celoten članek

Izracunam.si je spletni portal, ki je specializiran za različne finančne produkte in storitve na domačem trgu. Če obiščete njihovo spletno stran, boste ugotovili, da gre za svojevrsten in edinstven vodič po finančnih produktih, ki jih ponujajo banke in zavarovalnice na območju Republike Slovenije.

Foto: izracunam.si izracunam.si

V ozadju spletnega portala so bančniki in finančniki, ki so na tem področju izobraženi, prav tako pa imajo tudi ogromno izkušenj v bančnem sektorju, konkretno na področju produktov in storitev za občane.

Glavni namen portala izracunam.si

Glavni cilj portala izracunam.si je, svojim strankam poiskati najboljši finančni produkt glede na njihove potrebe in želje.

V ta namen neprestano pridobivajo in zbirajo dostopne informacije o finančnih produktih in storitvah v Sloveniji, jih med seboj primerjajo in izberejo za uporabnike najugodnejšo rešitev.

Če iščete na primer ugoden stanovanjski kredit, potem vam portal izracunam.si ponudi hitre in brezplačne informacije o vseh tovrstnih produktih na trgu, hkrati pa vam olajša iskanje najugodnejšega produkta.

Ne glede na to, ali iščete kredit za avto ali stanovanje, je iskanje najugodnejšega finančnega produkta za marsikoga stresno in zamudno.

Če želite izbrati najugodnejšo ponudbo, potem je potrebno najprej zbrati vse informacije in jih med seboj primerjati.

Portal izracunam.si vse to in še več naredi namesto vas, saj vam ponuja različne primerjave!

Primerjava različnih vrst kreditov

Če kupujete avto, stanovanje ali pa ste se odločili morda za renovacijo, potem zagotovo iščete sebi najbolj ugoden kredit. Le tega lahko na zelo preprost način dobite preko spletnega portala izracunam.si, na katerem vam nudijo primerjave različnih vrst kreditov med različnimi bankami, ki so na trgu.

Foto: izracunam.si izracunam.si

Med najbolj pogostimi so potrošniški kredit, stanovanjski kredit, hipotekarni kredit in avtomobilski kredit.

Primerjava različnih vrst zavarovanj

Tudi iskanje primernega zavarovanja postane s portalom izracunam.si zelo enostavno.

Če obiščete njihovo spletno stran, boste ugotovili, da vam ponujajo primerjavo med različnimi vrstami zavarovanji pri različnih zavarovalnicah, kot so na primer zavarovanje avta, dopolnilno in dodatno zavarovanje, premoženjsko zavarovanje, nezgodno zavarovanje, življenjsko zavarovanje in še ogromno drugih nadstandardnih zavarovanj.

Primerjava varčevanj oziroma depozitov

Med zelo koristnimi informacijami je tudi primerjava varčevanj oziroma depozitov med različnimi bankami.

Na podlagi vnesenih parametrov, vam portal ponudi najbolj ugodno izbiro, s katero lahko prihranite bistveno več.

Primerjava spletnega bančništva, tekočih računov in kartic

Če ne veste, pri kateri banki bi odprli tekoči račun, potem je spletni portal izracunam.si pravi naslov za to. Le ta vam ponuja primerjavo stroškov vodenja računa med posameznimi bankami, kot tudi stroškov kartic, kot so revolving, debetne in kreditne kartice.

Prepričani smo, da bo odločitev na podlagi njihovih informacij bistveno lažja.

Kaj lahko storite na spletnemu portalu izracunam.si?

Na spletnemu portalu izracnam.si so vam na voljo kalkulator za avtomobilski in stanovanjski kredit, kalkulator varčevanja, kreditni kalkulator in načrt odplačevanja za obročni kredit.

Z vnosom želenih parametrov lahko uporabniki dobijo natančen vpogled v izbrane finančne produkte in dejanski izračun stroškov posameznih produktov.

Foto: izracunam.si izracunam.si

Če se odločite za želeni produkt, potem spletni portal namesto vas poskrbi tudi za vso birokracijo in neprijetna pogajanja z bankami, zavarovalnicami in drugimi finančnimi ustanovami. S tem pa ne prihranite le denar, ampak tudi ogromno skrbi in časa.

Prednosti spletnega portala izracunam.si

Spletni portal izracunam.si trenutno obsega ogromno količino podatkov o finančnih produktih vseh bank in zavarovalnic v Sloveniji, ob tem pa uporabnikom zagotavlja številne prednosti:

► Brezplačna uporaba: Vse informacije, ki jih dobite na spletnemu portalu, so popolnoma brezplačne. Popolnoma brezplačno pomoč pri realizaciji pa vam ekipa spletnega portala nudi tudi, če se odločite za želeni produkt.

► Ponudba vodilnih finančnih institucij: Baza spletnega portala izracunam.si trenutno obsega natančne informacije o kreditih, depozitih, kreditnih karticah in tekočih računih vseh bank in zavarovalnic, s katerimi ima sklenjeno pogodbo o sodelovanju.

► Enostavna prijava za produkt: Uporaba spletnega portala je zelo enostavna. Želene parametre zgolj vnesete v izbrani kalkulator, izpolnite zahtevek, ekipa strokovnjakov pa namesto vas izbere najugodnejši produkt. Temu sledi le še realizacija projekta.

► Hitro in varno: V ozadju spletnega portala izracunam.si je ekipa izkušenih strokovnjakov s področja bančnega sektorja. Poleg tega pa sodelujejo tudi s strokovnjaki s področja informacijske tehnologije in razvoja programske opreme, zato je poslovanje popolnoma varno in zanesljivo.

S spletnim portalom izračunam.si ima pozitivne izkušnje že več tisoč zadovoljnih strank - in zakaj tudi vi ne bi bili med njimi? Zato obiščite njihovo spletno stran in zaprosite za ponudbo.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.