Spoznajte naslednjo generacijo kolagenov iz Medexa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Medex je ambasador patentiranih kolagenov z mednarodnimi kliničnimi študijami, ki zagotavljajo učinkovitost in kakovost delovanja. Mineva več kot deset let od razvoja njihovega prvega izdelka s kolagenom.
Oglej si celoten članek

V tem času so razvili široko linijo lepotnih prehranskih dopolnil, ki prispevajo k svežemu in mladostnemu videzu. Široka linija kolagenov je zasnovana na podlagi povratnih informacij uporabnic in z velikim posluhom za še tako unikatno potrebo vsake ženske. Naslednja generacija kolagenov je obogatena z dodatnimi aktivnimi sestavinami, ki izkoristijo potencial kože, las in nohtov za maksimalen učinek.

Foto: Medex Kolagen, Medex Kolagen lift v tekočini 300 ml.

Bogata formula morskega kolagena s svežim okusom in v trajnostnem pakiranju

Kolagen lift v tekočini vsebuje patentiran hidroliziran kolagen Naticol®, ki je morskega izvora, z dodatkom elastina, hialuronske kisline, vitaminov in mineralov. Naticol® klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte.

Foto: Medex Kolagen, Medex Kolagen Q+ kapsule

Bogata formula vegetarijanskega kolagena brez konzervansov in sladil

Kolagen Q+ v kapsuli vsebuje patentiran vegetarijanski kolagen in elastin iz membrane jajčne lupine z dodatkom koencima Q10, vitaminom C in minerale s širokim učinkovanjem na kožo, nohte, lase in sklepe. Membrana jajčne lupine Ovoderm® klinično dokazano prispeva k elastičnosti in čvrstosti kože. Ostale sestavine to funkcijo v sinergiji podpirajo.

Učinkovita prehranska dopolnila, izdelana v Sloveniji

Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši. Ta naravni procesa lahko zaviramo z dodajanjem kolagena v obliki prehranskih dopolnil. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. V telesu je kar 28 različnih vrst kolagena, ki predstavljajo 30 % vseh beljakovin. Kolagen je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv.

Spoznajte naslednjo generacijo kolagenov, obogatenih s svežo formulo aktivnih in klinično dokazanih sestavi za lepo kožo, lase in nohte. Izberite svojo najljubšo obliko kolagena, prilagojeno svojim potrebam.
Foto: Medex Medex

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.