Sproščeno v novo leto

Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme Foto: Rimske terme Rimske terme
Zdravilna voda, sproščujoči wellness in kulinarični vrhunci – tako bo začetek novega leta popoln.
Oglej si celoten članek

Načrtovanje preživljanja novega leta je že marsikomu povzročil sive lase. Zadnjo noč leta lahko preživite tudi popolnoma sproščeno, ob živi glasbi in vrhunski pogostitvi v eni najlepših slovenskih term. Rimske terme namreč vse željne oddiha in sprostitve vabijo z unikatnimi paketi bivanja na prav posebno silvestrovanje.

Programi so osredotočeni na potrebe gostov, da popolnoma sprostijo telo in duha ter vzpostavijo mir, harmonijo in se napolnijo z energijo za nove življenjske izzive.

Foto: Rimske terme Rimske terme Paketa Ferdinand in All Inclusive vsebujeta namestitev v hotelu, polpenzion, živo glasbo in novoletno večerjo. Seveda pa so v Rimskih termah pomislili tudi na to, da je silvestrska noč najdaljša v letu in bodo zato gostom omogočili pozni zajtrk. Goste pa čaka še kup drugih ugodnosti in presenečenj, zato ne odlašajte z rezervacijo.

Strokovno potrjeni zdravilni učinki

Rimske terme ležijo pravljično  na griču sredi narave in so le 15 minut vožnje oddaljene od Celja. Zdravilno termalno vodo, ki polni bazene v termalnem raju, črpajo tudi iz globine 1000 metrov. Že stari Rimljani so cenili zdravilne učinke vode, ki iz vrelcev priteče tudi z okoli 39 stopinjami. Strokovno potrjene zdravilne učinke vode čutijo prav vsi, ki se kopajo v bazenih.

Podoživite in izkusite čarobne trenutke razvajanja rimskih veljakov in cesarjev.

Foto: Rimske terme Rimske terme

Zgodovinski pomen Rimskih term je možno čutiti še posebej v unikatnem bazenu, grajenem v slogu starih rimskih kopališč. Celotna bazenska ponudba se razprostira na 500 kvadratnih metrih in obsega velik notranji in zunanji panoramski bazen, ki sta med seboj povezana in odprta vse leto. Dodatno pa se gosti lahko sproščajo v štirih notranjih in treh zunanjih masažnih bazenih z vodnimi sedišči in ležišči.

Razvajanje v wellnessu, zdravljenje v vrhunskem medicinskem centru

Foto: Rimske terme Rimske terme V ponudbi Rimskih term je tudi bogat izbor wellness storitev v Wellness centru Amalija, kjer so poleg savn in masaž na voljo tudi različne kozmetične storitve. Zdravilne učinke akrotermalne vode in klime pa boste še posebej občutili med zdravljenjem v Medicinskem centru Valetuda. Minerali v vodi blagodejno vplivajo na več bolezni, npr. revmatična obolenja, bolezni lokomotornega aparata, ortopedska obolenja in stanja po ortopedskih in travmatoloških operacijah. Prav tako pa lahko hitro okrevanje pričakujejo ljudje z dihalnimi težavami.

Ugodni paketi, ki bodo zadovoljili vsakogar

Krasna lega Rimskih term ljubiteljem narave ponuja veliko možnosti za aktivno preživljanje oddiha. Posebni paketi v ponudbi term so namenjeni prav takim gostom, ki so tudi med dopustom radi aktivni. V Rimskih termah pa ponujajo tudi paketne ponudbe namenjene družinam, seniorjem, parom na razvajanju in za tiste, ki si želijo malo luksuza bogati Lux paket.

Ugodno! V času šolskih počitnic je bivanje dveh otrok brezplačno.

Gosti lahko svoj dopust preživijo v treh hotelih s štirimi zvezdicami – Sofijin dvor, Rimski dvor in Zdraviliški dvor –, lahko se pa odločijo tudi za bivanje v apartmajski vili.

Za vse bralce Žurnala24 in za sprejete rezervacije do 24.12.2018 ponujajo 15% popust na izbrani paket namestitve 2019.

Foto: Rimske terme Rimske terme

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.