Strah in trepet vsake ženske je njen modrček

Foto: Lisca
Foto: Lisca
Včasih pride dan, ko se raje oblečete v prevelika oblačila in uživate v ohlapnosti. Včasih pride dan, ko se počutite neustavljivo seksi, pokate od samozavesti in je vse na vas oprijeto. Včasih pride dan, ko se oblečete »kot medved«, ker vas tako zelo zebe, včasih pa pride dan, ko si želite, da bi naokoli lahko hodili goli, samo da bi ohladili svoje telo.
Oglej si celoten članek

Obstaja veliko vrst oblačil, ki ustrezajo različnim dnevom, vendar pa obstaja kos oblačila, pri katerem morate gledati, da vam ustreza do popolnosti. Ta kos spodnjega oblačila vam mora biti 100% prav, ne glede na dni in počutje.

Ta kos perila je modrček!

Za ženske je nakup tega dragocenega kosa oblačila marsikdaj pravi izziv. Kako izberete pravo velikost in kateri modrček je tisti najboljši za vaše prsi, si preberite spodaj.

Foto: Lisca lisca

Kako izberete pravo velikost?

Na voljo imate 2 možnosti. Lahko se prepustite spretnim rokam prodajalk, lahko pa se izmerite v udobju svojega doma.

Izmerite se v trgovini

Za pomoč se obrnite na prodajalke v trgovini. So izurjene in imajo veliko izkušenj, zaradi katerih vedo, katero velikost nosite. Prihranili boste čas in enostavno hitro kupili najboljši modrček za vaše prsi, saj vam bodo prinašale modrčke v garderobo, namesto da bi jih iskali sami.

Lahko rezervirate svoj osebni termin v prenovljeni prodajalni Lisca v Sevnici ta četrtek, saj ponujajo brezplačno svetovanje.

Izmerite se doma

Izmerite se skladno z navodili za merjenje modrčka in izmerjene vrednosti vnesite v kalkulator velikosti. Kalkulator velikosti vam bo izračunal, katera velikost modrčka je po vaša.

Kako veste, kateri modrček je najboljši za vaše prsi?

Najboljše, kar lahko naredite, ko se odločate za nov modrček, je to, – da ga testirate.

Modrček oblecite in prsi dobro namestite. Prsi morajo v košarici lepo počivati in opora pod prsmi ne sme tiščati. Prav tako si naramnice nastavite tako, da se ne zarežejo v rame in ne pustijo grobih sledi, ampak nudijo optimalno oporo. V ogledalu poglejte tudi hrbtni del modrčka, saj se spenjalni kaveljčki ne smejo zarezati v kožo.

Potem se nagnite naprej v predklon in pustite, da vam roke obvisijo ob telesu. Z njimi malce zanihajte, potem pa pustite, da spet obvisijo.

Nato se zravnajte in preverite ali so prsi in modrček ostali na svojem mestu. Če vse stoji tako kot mora, potem vam čestitamo! Izbrali ste pravi modrček zase!

Foto: Lisca lisca

Ne pozabite:

Če boste izbrali premajhno košarico, vam bodo prsi kipele ven iz modrčka. Priporočljivo je, da si modrček zadaj zapnete na prvem ali drugem kaveljčku. Če ga že takoj zapnete na tretjem, je dobro premisliti, ali morda potrebujete večjo velikost.

Če boste izbrali preveliko košarico, potem bo v modrčku ostal odvečen prostor. Sredina modrčka se mora popolnoma prilegati koži. Prevelik modrček prav tako ne bo nudil optimalne opore, ki jo potrebujejo vaše prsi.

Naramnice na modrčkih so nastavljive. Z uporabo regulatorjev jih lahko podaljšate ali skrajšate, kar bo vplivalo na prileganje modrčka in vaše počutje. Če naramnice niso dovolj napete, modrček ne bo nosil teže vaših prsi in vam bodo naramnice polzele z ramen. Če bodo te prekratke, se vam bodo zarezale v ramena in vas bo modrček neprijetno tiščal.

Važne pa tudi vaše želje

Povprečna številka modrčkov v ženski garderobi je … 8 modrčkov (in 34 spodnjih hlačk). Priporočljivo je, da imate na voljo najmanj 3 osnovne modele modrčkov. Dva modela v beli barvi in enega črnega.

Vendar pa vemo, da imate radi tudi bolj seksi perilo, kot so prosojni modrčki ali modrčki s čipko. Zatorej se odločite in kupite tiste modrčke, ki vam bodo prav, v katerih se boste počutili odlično in ki vam bodo noro všeč.

Oboroženi z novim znanjem se podajte na lov na novim spodnjim perilom in izbrane kose lepo nosite.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.