Svet, poln srčnosti, je svet, poln priložnosti

Foto: NLB d.d.
Foto: NLB d.d.
Tu smo doma. In za svoj dom želimo skrbeti po svojih najboljših močeh ter tako ustvarjati priložnosti za boljši svet. Zato smo tudi letos v prazničnem času dobrodelne ustanove na vseh trgih, kjer posluje naša NLB Skupina, podprli z donacijami.
Oglej si celoten članek

Še tako izjemen talent potrebuje podporo in oporo. V Botrstvu letno namenijo 500 evrov za vsakega otroka, ki je del njihovega Sklada za razvoj talentov. V letu 2022 bodo z našo donacijo 200 prikrajšanim otrokom lahko ponudili priložnost, da razvijejo svoj talent. Na drugi strani pa v Sloveniji pod pragom revščine živi kar 97.000 starostnikov. Društvo Humanitarček jim bo z našo pomočjo lahko priskrbelo 21.000 toplih obrokov.

Svet, poln srčnosti, je namreč svet, poln priložnosti.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.