Tako si lahko na enem mestu brezplačno ogledate vse vroče oddaje

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ste zamudili svojo najljubšo oddajo? Brez skrbi. Zdaj so na enem mestu zbrane vse vaše najljubše oddaje od Exatlona pa vse do Vražjih Dam. Do njih lahko dostopate povsem brezplačno.
Oglej si celoten članek

Od letošnje jeseni lahko gledalci in gledalke Planetove vsebine spremljajo tudi na Planeteki, novi brezplačni spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo, kjer jih čakajo zamujeni deli oddaj domače produkcije, pa tudi možnost ogleda nekaterih tujih oddaj. Na Planeteki lahko tako takoj po premieri na Planetu spremljamo tudi priljubljeno tekmovalno oddajo Exatlon, resničnostni šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, satirično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem, pa tudi informativno oddajo Planet 18, jutranjo oddajo Jutro na Planetu, magazinsko oddajo Planet Vau ter pogovorni oddaji Osebno z Valentino Plaskan in Ura moči. Zamudniki si lahko na Planeteki ogledajo tudi udarne oddaje preteklih sezon, kot je šov Kdo si ti? Zvezde pod masko, Zapleši v ljubezen in Pri Črnem Petru. S Planeteko zabave ni nikoli konec – vsak dan, ves dan.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.