Tako za otroke kot za odrasle: Imamo darilo za vse!

Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles Foto: Dedoles Dedoles
V šolah in pisarnah, pri zdravniku ali na pošti ter celo na ulici. Vsi jih imajo! Najstniki in poslovneži, stari starši in vnuki. Konec koncev, kdo ne bi želel nositi izjemnega para nogavic, kajne?!
Oglej si celoten članek

Ta nogavična norost se je začela šele pred kratkim, vendar se iz dneva v dan stopnjuje. Živahne ženske nogavice in hlačne nogavice se sušijo na sosednjem balkonu. Predali vašega partnerja so polni tako priložnostnih kot elegantnih moških nogavic. Če pogledate natančneje, boste opazili, da imajo tudi otroci v vrtcu izvirne in zabavne otroške nogavice in nogavice z živalsko tematiko. Se sprašujete, zakaj so tako posebne? To so nogavice iz Kolekcija zima, ki jim ni para.

Foto: Dedoles Dedoles

Ali vsako leto kupujete darila v zadnjem hipu?

Pozabite na stres in najdražje obdarite z izdelki Dedoles. Izberite iz naše zabavne ponudbe danes. Če je zima tvoj najljubši letni čas, poskrbi, da ne zamudiš priložnosti, da svojo garderobo dopolniš s temi edinstvenimi zimskimi kosi iz Božične kolekcije.

Foto: Dedoles Dedoles

Izvirne in hkrati praktične

Živahne nogavice znamke Dedoles so na voljo v vseh velikostih in so namenjene vsem starostnim skupinam. Vsa družina lahko med najrazličnejšimi motivi najde tiste, ki so ji najbolj všeč. Kaj pravite na to, da jih imajo radi tudi stari starši? Morda zdaj mislite, da imajo nekakšno čarobno moč. Nobene čarovnije ni – skrivnost je v njihovi izvirnosti, funkcionalnosti in sposobnosti, da privabijo nasmeh na vsak obraz.

Foto: Dedoles Dedoles

Vzorci so nov trend

Zajec, lev, sladka lubenica, avokado, matematične formule, kemijske reakcije, skodelica kave, pivo ali barvita mavrica. Ne šalimo se, dandanes imate lahko na nogavicah dobesedno karkoli. Preprosto izberite tiste, ki so po vašem okusu.

Vseeno je, ali je poletje ali zima. Vsaka ženska bi morala v garderobi imeti par Dedolesovih najlonskih nogavic, saj lahko vsakemu videzu dodajo kanček izjemnosti. Izbirate lahko med cvetnimi vzorci, ljubkimi živalmi, srčki ali pisanimi pikami. Ne bojte se izstopati iz množice in si polepšati vsakdan.

Foto: Dedoles Dedoles

Kakovost je na prvem mestu

Nogavice so kakovostne zaradi visokega odstotka bombaža in deleža elastana. Nogam se prilegajo kot rokavice in so dovolj elastične, da omogočajo popolno svobodo gibanja. Bombaž nogam zagotavlja maksimalno udobje ves dan! Poleg tega dobro absorbirajo vlago, zlasti med telesnimi aktivnostmi. Dedolesove bombažne nogavice koži omogočajo dihanje in bodo zagotovo pritegnile pozornost vsakega mimoidočega. So trendovski modni izdelek, ki je tudi izjemno praktičen.

Foto: Dedoles Dedoles

Nogavice niso več majhen košček blaga, ki nima nobene druge funkcije, kot da greje noge. Dandanes so pridobile status modnega izdelka, ki vam lahko v popolnosti pomaga, da izrazite svoj pravi jaz. Skratka, z nogavicami lahko svetu pokažete svojo individualnost. Spremenite svet, da bo bolj radosten in barvit z izvirnimi nogavicami blagovne znamke Dedoles!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.