To je pametni telefon, ki je spremenil vse

Korejski gigant Samsung je predstavil že 10. generacijo mobilnih telefonov družine Galaxy. Jubilejna in najpametnejša serija doslej se od predhodnikov razlikuje predvsem po zaslonu in razpoložljivi količini sistemskega pomnilnika, pa tudi po barvni ponudbi modelov, ki je tokrat res pestra in osvežena. Nova telefona Samsung Galaxy S10 in Samsung Galaxy S10+ lahko pri Telemachu naročite že danes!
Oglej si celoten članek

Samsung Galaxy S10 in Samsung Galaxy S10+ ponosno predstavljata generacijo za generacijo, ki nima časa čakati.

Samsung Galaxy S10 je odličen sopotnik vseh, ki pričakujete vse vrhunske zmogljivosti v kompaktnem paketu na brezkončnem O-zaslonu. Serija Galaxy S10 z novim dinamičnim AMOLED zaslonom, kamero naslednje generacije in pametnimi zmogljivostmi prinaša več izbire in postavlja nove standarde na področju pametnih telefonov. Predstavlja tehnologijo nove kamere in napredno inteligenco za epske posnetke. Z izboljšano zmogljivostjo in inteligentnim brezžičnim omrežjem je Galaxy S10 najpametnejša Samsungova naprava do sedaj. 

Če ste ga že spoznali, ne dvomimo, da ste si ga tudi zaželeli. Imejte ga prvi! Pri Telemachu ga lahko prednaročite v času promocijskega obdobja med 21. februarjem in 7. marcem 2019 in si ob tem zagotovite še nove brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds! Če želite slušalke, morate prednaročeni mobilni telefon Samsung Galaxy S10 ali Samsung Galaxy S10+ najkasneje do 31. marca 2019 registrirati v aplikaciji Samsung Members. A pohitite, ponudba velja, dokler zaloga slušalk ne poide.

Dobava Samsung Galaxy S10 ali Samsung Galaxy S10+ telefonov se prične 8. marca 2019. Pri Telemachu ga lahko prednaročite na vseh prodajnih mestih.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.