To jesen bodo glavne te superge

Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass Foto: Mass Mass
Vsi, ki sledite trendom in modi, dobro veste, da morate imeti v svoji garderobni omari vsaj en par superg New Balance, ki so pika na i urbanemu videzu.
Oglej si celoten članek

Superge, na katere prisegajo tudi svetovni zvezdniki, bodo tudi letošnjo jesen zagotovo med glavnimi na mestnih ulicah. V trgovine in v spletno trgovino Mass je že prispela nova kolekcija, ki ne bo razočarala še tako zahtevnega ljubitelja ali ljubiteljice te vrste obutve. O tem, da so New Balance superge visokokakovostne namreč ni nobenega dvoma, to pa je tudi obutev, ki ustreza vsem širinam in številkam stopal.

Foto: Mass Mass Tako, kot sta pomembna udobje in kakovost, pa je seveda pomemben tudi videz obutve in New Balance superge ne odstopajo od klasike, logotipa ob straneh, ki se pojavlja v različnih barvnih kombinacijah. Tudi letošnjo jesen se zgodba vrti okoli velikega N, pa naj bodo to usnjene modne superge v popolnoma črni barvi in poudarjenim logotipom, ki je spleten iz kovinske verižice v zlati barvi, ali pa klasične New Balance superge v beli ali roza barvi, z logotipom, ki se blešči že od daleč. Kombinirate jih lahko z jeansom, modnimi trenirkami, ali pa dolgimi oblekami in hlačami na rob.

 

 

Če se odpravljate na sprehod po mestu in želite biti v trendu, so superge New Balance prava izbira tudi za moške. Lahko jih nosite k vsem vrstam oblačil in so odlična nadgradnja urbanega videza. So popolna kombinacija športne in modne obutve in jesenska kolekcija moških modelov ponuja res veliko izbiro. Superge z zgornjim delom iz semiša so kot nalašč za kombinacije k elegantnim hlačam, bolj športni modeli pa se lepo ujamejo s kavbojkami. Že dolgo tudi ne velja več, da so superge primerne samo za nošenje v prostem času, zato lahko vaše nove New Balance superge obujete tudi za v službo ali kakšen poseben dogodek kot so valeta, poroka ali matura.

Foto: Mass Mass

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.