To masko si boste želeli nositi!

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Bliža se Halloween oziroma noč čarovnic, noč, ko je meja med tem svetom in onostranstvom najtanjša. Zli duhovi in druga nevarna bitja na to noč blodijo po svetu in strašijo nič hudega sluteče ljudi.
Oglej si celoten članek

Glede na to, kako težko leto je za nami, verjetno vsi potrebujemo dvoje: zabavo in varnost. Varnost pred duhovi, seveda – navsezadnje res ne želimo tvegati, da bi nam jo za noč čarovnic duhovi še dodatno zagodli.

Skrijte se pred zlobnimi duhovi

Noč čarovnic izvira iz keltskega praznika, imenovanega Samhain. Kelti so 31. oktobra praznovali konec poletja, žetve in starega leta. Verjeli so, da je na ta dan meja med nami in onostranstvom najtanjša, ter da to noč duhovi hodijo med nami. Kelti so ta praznik praznovali tako, da so se oblekli v maske iz živalskih kosti, rogovja in kož ter prižgali kresove.

Foto: bal.si BAL

Danes so kostumi veliko bolj raznoliki in privlačni, noč čarovnic pa je priložnost, da daste svoji kreativnosti duška. Ker so za noč čarovnic tradicionalne bolj temačne in strašljive maske, se odločite za kostum čarovnice in vampirja ali pa si obraz poslikajte, da boste izgledali kot zombi. Kostumi za noč čarovnic zahtevajo veliko kreativnosti tudi pri poslikavi obraza in telesa. Ustvarite videz lobanje, odprtih ran in krvnih madežev – bolj kot boste strašljivi, bolje bo.

Zabava za celo družino

Otroci naravnost obožujejo vsako priložnost, ko lahko oblečejo kostume. Zakaj ne bi torej to noč čarovnic, kljub koroni in ukrepi povezani z njo, priredili zase in zanje domačo zabavo za noč čarovnic? Naj se cela družina obleče v kostume, skupaj okrasite stanovanje, poglejte kakšen film ali risanko ter zraven jejte in pijte hrano, povezano z nočjo čarovnic.

Naj korona ne ustavi vaše dobre volje. Naročite si najlepše okraske za noč čarovnic v spletni trgovini BAL in priredite sebi in svoji družini pravo zabavo za noč čarovnic. Večje izbire ne boste našli nikjer drugje. Okoli oken obesite garlande s čarovnicami ali izrezljanimi bučami, na ogledala in omare obesite pajčevine v katerih se skrivajo pajki, razsvetljavo pa naj vam nudijo lampijoni v obliki buč in lobanj.

Foto: bal.si BAL

Vse na enem mestu

Ne glede na to, ali želite biti čarovnica, vampir, zombi, volkodlak ali pa duhec, v spletni trgovini BAL boste našli vse. Na voljo imajo tako kostume za najmlajše kot kostume za odrasle, poleg mask in kostumov pa ponujajo tudi lasulje, ličila in vse dodatke, ki bi jih lahko potrebovali za najboljšo masko za noč čarovnic.

Ne odpovejte se letošnji zabavi za noč čarovnic. Z le nekaj kliki lahko za vas in vaše najmlajše pripravite nepozabno in čarobno doživetje kar doma. Oglejte si ponudbo trgovine s kostumi BAL in poskrbite za strašno noč čarovnic.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.