To pravi Andrej Milutinovič o svojem Ronniju

Foto: Natures Menu Ronnie obožuje surovo hrano Natures menu Foto: Natures Menu Ronnie obožuje surovo hrano Natures menu
“Glede na to, da nimam otrok, smatram Ronnija kot svojega otroka,” o štirinožnem prijatelju pravi dvakratni fitnes svetovni prvak in osebni trener Andrej Milutinovič.
Oglej si celoten članek

 

Pojasnjuje, da ima svojega Ronnija, odkar je bil mladiček, zato ga je vzgajal, učil ukazov, poslušnosti, nenehno skrbel zanj in tako dalje. "Enostavno si ne predstavljam življenja brez njega! Vsak, ki me pozna, ve, da je Ronnie zelo pomemben v mojem življenju!" pravi. Pogosto ga kuža spremlja celo v fitnes centru.

Velik poudarek namenja tudi pasji prehrani: "Obema z Ronnijem je hrana še kako pomembna in oba sva vesela, ko pojeva kaj dobrega, sva dobre volje in se dobro počutiva. Vem, da je kvalitetna hrana zelo pomembna za dolgo in zdravo življenje in zato ga skušam hraniti s čim bolj kvalitetno hrano."

Foto: Natures Menu Ronnie obožuje surovo hrano Natures menu

Ker je bila surova hrana zanju še neznanka, sta se obrnila na ekipo podjetja Iris Mednarodna trgovina d.o.o., ki je zastopnik hrane Natures Menu v Sloveniji, za nasvet.

Andrej Ronnija hrani izključno z Natures menu hrano, saj jo ima ta zelo rad. Po njej je vitalen, živahen in predvsem zdrav.

Zdaj je del njegovega vsakdana

Na začetku sta imela Andrej in Ronnie malo težav z uvajanjem surove hrane. "Do trenutka, ko sem mu predstavil surovo hrano, je jedel samo brikete ali hladno stiskane pelete. Ko je videl, da drugega ne bo dobil, se je le odločil, da pokusi surovo hrano in kaj kmalu je postala del vsakdanje prehrane, nad katero se je navdušil. Ronnie obožuje tudi hrustljavčke Natures Menu Superfood in priboljške. Hrustljavčki so odlični tudi za na pot, saj so zelo priročni" se spominja.

Čeprav je Ronnie že prej jedel kvalitetno hrano, je Andrej z uvedbo celotne palete izdelkov Natures menu opazil nekoliko lepšo dlako in izboljšano prebavo.

Foto: Natures Menu Ronnie obožuje surovo hrano Natures menu

Monoproteinska surova hrana Country Hunter 

Surova mesna hrana je najbolj naravna, primerna ustroju psa ter posledično vir zdravja in vitalnosti. Psi surovo hrano zlahka prebavijo in iz nje odlično črpajo hranilne snovi.

NATURES MENU principov hranjenja s surovo hrano je več. Z Natures Menu uravnoteženimi surovimi obroki zagotovite psu dnevni vnos hranilnih snovi, ki jih potrebuje za zdravje, vitalnost in razvoj pri mladih živalih.

Prehransko popolna in uporabniku prijazna linija surovih mesnih kock "nuggets" Country Hunter je primerna tudi za občutljive pse, ki jih pestijo alergije, saj jo odlikujejo naslednje prednosti: vsebuje le en vir beljakovin, ne vsebuje žitaric in je sestavljena iz kombinacije naravnih sestavin brez konzervansov in umetnih dodatkov.

Foto: Natures Menu Natures Menu

Vse sestavine so pridelane pod strogim nadzorom in so zato primerne tudi za humano uživanje.

Vse dobrote Natures Menu lahko kupite tudi v vseh trgovinah Mr. Pet, veterinarskih klinikah in ambulantah ter drugih specializiranih trgovinah za živali po Sloveniji.

Foto: VetShop VetShop logo
 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.