V ALEJO na največji trampolin na svetu

Foto: Aleja
Foto: Aleja
Že veste, kako boste zaposlili vaše otroke, preden se boste odpravili na dopust? Kot izjemno priročna rešitev je na voljo aktivna streha na ALEJI SKY, ki je polna dogodkov za kakovostno preživljanje prostega časa. Pred kratkim so predstavili izjemno atrakcijo – največji trampolin na svetu, ki meri kar 12 x 12 metrov.
Oglej si celoten članek

Na tem velikanskem trampolinu imajo možnost skakati tako otroci od 6. leta starosti kot tudi njihovi starši. Lahko pa preprosto povabite svoje prijatelje in se prepustite zabavi in smehu, ki vam ga bo pričaral trampolin. Za tiste najmlajše od 1. leta starosti so na voljo tudi trije manjši trampolini, ki so tako kot veliki trampolin na voljo vse dni v tednu skozi vse poletje od 9. do 22. ure, ob nedeljah pa od 11. do 21. ure.

Ta največji trampolin smo si lahko ogledali lani v sklopu dogodka Odbito na Ljubljanici, pred kratkim pa je potoval čez lužo v ameriški Los Angeles, kjer so se akrobatskemu skakanju Dunking Devilsov pridružili tudi mnogi znani obrazi. Obiskovalci bodo tako lahko preizkusili točno tak trampolin, kot ga uporabljajo največji akrobati na svetu. Cena vstopnice za skakanje po trampolinih je 8 evrov, za družine pa pripravljajo posebne promocije in ugodnosti. "Veseli nas, da lahko obiskovalcem ponudimo nepozabno izkušnjo na največjem trampolinu na svetu," poudarja direktor ALEJE Toni Pugelj.

Foto: Aleja Aleja

Dodatne aktivnosti na ALEJI SKY

Aktiven dan lahko v nadaljevanju dopolnite tudi s številnimi rekreativnimi možnostmi, ki jih ponuja aktivna streha ALEJA SKY. 630 kvadratnih metrov veliko večnamensko igrišče, obloženo s tartanom, je idealno za igro malega nogometa, košarke ali rokometa. Ljubitelji vadbe z lastno težo lahko svoj kotiček najdete na fitnesu na prostem, kjer vas čaka tudi poligon za preizkus spretnosti. Za ljubitelje teka se okoli športnih naprav in zelenic na aktivni strehi vije 300 m dolga tekaška proga, ki je oblečena v tartan. Otroke pa čaka moderno igrišče z otroškimi igrali na mehki podlagi.

Otroci tudi izredno radi obiščejo edinstveno igralnico Planet Lollipop, kjer jih na več kot 500 kvadratnih metrih čaka pravi doživljajski svet. Igralnica je v celoti prilagojena potrebam otrok in je opremljena z inovativno opremo iz visokokakovostnih materialov. V primeru, da bi se raje sprostili z nakupovanjem, pa lahko obiščete prodajalne, kjer vas čakajo izjemna poletna znižanja oblačil in obutve.

Foto: Aleja Aleja

Pestro poletno dogajanje

Poletje v ALEJI je še posebej pestro, saj vas vsak teden presenečajo s tematskimi večeri. Ob sredah zvečer lahko uživate v kinu pod zvezdami z največjimi filmskimi uspešnicami, kar so otvorili s predvajanjem filma Top Gun: Maverick. Do sedaj so že predvajali tudi filma Jurski svet: Prevlada,Kozmoblisk in Elvis. V juliju si boste med drugim lahko ogledali filmski predstavi Thor: Ljubezen in grom in Črni telefon. Ob četrtkih lahko ob osvežilni pijači poslušate svoje najljubše glasbene izvajalce, saj na ALEJI SKY potekajo koncerti na prostem. Do sedaj so letos v prijetnem ambientu že zapeli Pero Lovšin, skupina Bepop in Emkej. V juliju bodo gostili še Martino in Domna, Jureta Lesarja, Manco Trampuš in Domna Don Holca iz Koala Voice in skupino Kokosy. V avgustu vas bodo presenetili koncerti Avtomobilov, Guštija in Alenke Godec. Ob petkih vas bodo navdihnili vroči latinskoameriški ritmi DJ-ja, ki poskrbi za plesno razpoloženje obiskovalcev.

Nedelje pa so v Planetu Lollipop namenjene najmlajšim, saj jih tam razveseljujejo priljubljene otroške gledališke predstave. Program lahko spremljate na spletni strani ALEJE www.aleja.si. "Zadovoljni smo, da lahko obiskovalcem ponudimo več kot le nakupovanje, saj omogočamo številne možnosti za preživljanje prostega časa. To so zabava, športne aktivnosti, dogajanja, doživetja in pestra kulinarična ponudba z raznoliko izbiro okusov iz različnih držav. Prav zato naša edinstvena streha postaja vedno bolj priljubljena točka tudi za dogodke in doživetja," pravi direktor ALEJE Toni Pugelj.

Foto: Aleja Aleja

ALEJA je praznovala svoj 2. rojstni dan

Pred kratkim so praznovali 2. rojstni dan in ob tem poudarjajo, da so veseli, ker je ALEJA vseslovensko poznano nakupovalno središče, hkrati pa najboljše novo nakupovalno središče na svetu, kar si štejejo za velik dosežek. V sklopu praznovanja so pripravili ekstravaganten in nepozaben modno-glasbeno-plesni spektakel v obliki predstave, kot ga še ni bilo. Edinstveno in drugačno dogajanje je trajalo kar tri dni. Obiskovalci so med drugim lahko uživali v nastopih svetovne sving pevke Alice Francis in skupine Perpetuum Jazzile ter Challeta Salleta, Alenke Godec, Sebastiana, Adrijane Kamnik, Martine Majerle, Nastje Gabor in Žana Serčiča.

Darilni bon Desetak praznuje 10 let

Tako kot v drugih SES-ovih nakupovalnih središčih je darilni bon Desetak unovčljiv tudi v ALEJI. Magični darilni bon pa letos praznuje svojo 10. obletnico obstoja. Ob tej priložnosti so spremenili njegovo vizualno podobo, zato je postal še bolj privlačen za kupce. Desetak je izjemno uporabno darilo za vse priložnosti, saj ga je mogoče unovčiti v vseh prodajalnah ter gostinskih in storitvenih lokalih. Tako si obdarovanec z njim izmed pestre ponudbe res lahko izbere tisto, kar si najbolj želi.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.