V podporo našim športnikom podajte petko!

Foto: Mercator
Foto: Mercator
Olimpijski duh je prevzel naše zimske športnice in športnike, pa tudi gledalce in navijače. Pokažite svojo podporo našim športnikom in pozitivno energijo delite z virtualnimi petkami!
Oglej si celoten članek

Mercator v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije omogoča, da v aplikaciji Moj M podajate petke našim olimpijcem. Več petk boste podali, bolj boste podprli naše športnike, saj bo Mercator za vsako petko podaril sredstva v sklad Botrstva v športu.

Na Mercatorjevih družabnih profilih FB in Instagramu pa lahko športnikom zastavite vprašanja in morda bodo odgovorili prav na katerega od vaših!

Več na https://www.mercator.si/projekti/povezujemo-najboljse/.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.