VR Poli Petke - regijsko tekmovanje v VR Košarki z VR Lukom Dončićem

Foto: Perutnina Ptuj Perutnina Ptuj Foto: Perutnina Ptuj Perutnina Ptuj Foto: Perutnina Ptuj Perutnina Ptuj Foto: Perutnina Ptuj Perutnina Ptuj
Osem nagrajencev iz Slovenije, Hrvaške, BIH in Srbije na ogled NBA tekme v sezoni 2019/2020
Oglej si celoten članek

Za vse, ki konec marca niso doživeli slovensko obarvanega NBA košarkarskega spektakla v živo, Perutnina Ptuj s svojo najbolj prepoznavno in priljubljeno blagovno znamko POLI - katere ambasador je tudi NBA zvezdnik Luka Dončić – pripravlja regijsko košarkarsko tekmovanje v navidezni resničnosti z VR Lukom Dončićem. Velika promocijska aktivacija bo potekala v Sloveniji, na Hrvaškem, BiH in Srbiji, od 3. aprila do Poli maratona 1. junija 2019, ko bodo javno izžrebali srečne nagrajence. Osem njih bo Perutnina Ptuj peljala v Ameriko na ogled NBA tekme. Promocijska aktivacija ima tudi družbeno odgovorno noto – Perutnina Ptuj bo v začetku prihodnjega šolskega leta podarila pakete Poli žog izžrebanim osnovnim šolam ter tako v imenu Luke Dončića spodbujala učence k športu

Foto: Perutnina Ptuj Perutnina Ptuj

VR Poli Petke je velika regijska promocijska aktivacija s ciljem krepitve prepoznavnosti blagovne znamke POLI kot kakovostne, mladostne, duhovite in igrive znamke. Tako Dončića kot Poli odlikujejo te lastnosti. Poli Petke akcijo so v Perutnini Ptuj začeli snovati že lansko jesen. Vključuje ne le košarkarsko VR igro s 3D animacijo Dončića, temveč celostno platformo z zahtevnim zalednim sistemom, ki udeležencu omogoča, da svojo VR izkušnjo deli na socialnih omrežjih in se z njo poteguje za mamljivo nagrado. Sodelujoči imajo tudi priložnost, da se z Lukom povežejo v dobrodelnosti. Luka Dončić namreč z aplikacijo sprejema Hi5 petke, ki jih njegov virtualni dvojnik prejme v VR igri. Hi5 petke se nato pretvarjajo v pakete Poli žog, ki jih bo Perutnina Ptuj v začetku prihodnjega šolskega leta podarila izžrebanim osnovnim šolam ter tako v imenu Luke Dončića spodbujala učence k športu.

"Osrednji namen VR Poli Petke je aktivacija javnosti na dogodkih (čim več ljudi sodeluje v VR košarkarski tekmi), kakovostna izkušnja virtualne resničnosti in osebna interakcija z VR Lukom Dončićem, ki ima dobrodelno noto. VR rezultati se seštevajo v košarkarske žoge za osnovne šole. Slednje bo Perutnina Ptuj z namenom popularizacije košarke med mladimi osnovnim šolam izročila v prihodnjem šolskem letu. S spletnim deljenjem VR izkušnje in aktivaciji na socialnih omrežjih ter kančkom sreče pa bo osem nagrajencev odpotovalo v Ameriko na ogled NBA tekme v sezoni 2019/2020," je ob predstavitvi Slavko Ficko, direktor strateškega marketinga in razvoja v Skupini Perutnina Ptuj.

Foto: Perutnina Ptuj Perutnina Ptuj

VR košarkarska igra, tekmovalnost in dobrodelnost akcije Poli Petke je začinjena še s Petke plesom in s Poli hitom Nori na petke, ki se zasidra v uho prav vsem. Video si lahko ogledate – tukaj. To vam bodo potrdili tudi študenti naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani, ki so v marcu preizkusili VR tekmovanja Poli Petke. Bili so navdušeni.

Termini in lokacije VR Poli petke v Sloveniji:
3. in 4. april: PTUJ, Qlandia
5. - 7. april LJUBLJANA, Hipermarket Mercator Šiška
12. - 14. april CELJE, Planet Tuš Celje
15. - 16. april CELJE, Hipermarket Mercator Celje
18. - 20. april MARIBOR, Hipermarket Mercator Maribor

Podrobnejše informacije o poteku igre najdete v priloženem letaku in na spletni strani www.petke.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.