Z gibanjem #egooffline proti prekomerni rabi interneta

Foto: Ego
Foto: Ego
Ujeti v primežu hitrega vsakdanjika, natrpanih urnikov in mimobežnih odnosov, svoje aktivnosti pogosto obeležimo skozi objektiv pametnih telefonov, tablic ter računalnikov.
Oglej si celoten članek

Profili se šibijo pod težo dekorirane hrane, številnih dodatkov in popularnih poletnih pijač, brez uporabe interneta ne mine niti sproščeni klepet v dobri družbi. Modna muha? Realnost, zapredena v mrežo digitalnih praks, kjer resničnost hitro postane – dvomljiva.

Zato Ljubljanske mlekarne z gibanjem #egooffline pozivajo k dnevu digitalne diete, ki ga lahko preživimo v naravi, na svežem zraku, brez ekrana, signala in aplikacij. "Na Facebooku ali Instragramu objavite sliko z @jogurtEGO in #egooffline, EGO pa bo za vsako označeno objavo doniral 1 evro centru pomoči pri prekomerni uporabi interneta LOGOUT," so povedali v Ljubljanskih mlekarnah. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.