Z nasmehom do nove klimatske naprave!

Foto: Daikin
Foto: Daikin
Po dolgi zimi nas je končno razveselilo vroče poletje. A kaj, ko smo hitro ugotovili, da je vroče hitro prevroče. Toplo poletje se je namreč hitro spremenilo v skoraj mesec dolg vročinski val. Kmalu se je izkazalo, da te vročine brez klimatske naprave ne bomo dobro prenesli.
Oglej si celoten članek

Kljub začasni vmesni ohladitvi je le vprašanje časa, kdaj pride naslednji vročinski val. Če ste že prvega komaj preživeli brez klimatske naprave, nikar ne čakajte, da vas ujame naslednji. Bodite pripravljeni vnaprej in tudi vi poiščite pravo klimo za vas.

Na kaj moramo biti pri izbiri nove klime pozorni

Foto: Daikin Daikin Ko izbirate novo klimatsko napravo si zastavite naslednja vprašanja. Kje jo boste imeli postavljeno? Kako velik prostor želimo ohladiti? Koliko prostorov želimo ohladiti? Želimo klimatsko napravo uporabljati le poleti za hlajenje prostorov ali tudi v hladnejših letnih časih za ogrevanje? Trpimo mi ali pa kdo od naših bližnjih zaradi sezonskih alergij? Kam lahko sploh postavimo zunanjo enoto klimatske naprave? 

Od vsega tega je namreč odvisno, kakšno klimatsko napravo potrebujemo. Ko imamo vse potrebne informacije na voljo, se lahko obrnemo na Daikin asistenta za izbor prave klimatske naprave za nas.

Kaj vse nam Daikin klime omogočajo?

Poleg že znanih funkcij gretja in hlajenja, lahko med Daikin klimami izberemo tudi take, ki poskrbijo za naše alergije. Daikin ima namreč na voljo tudi klime s tehnologijo čiščenja zraka Flash Streamer, ki oddaja elektrone s katerimi odstranjuje viruse, plesni, bakterije in alergene, dezodoracijski filter pa se znebi vonja po hišnih ljubljenčkih in tobačnem dimu.

Daikin klimatske naprave so tudi vedno bolj “pametne”. Daljinski upravljalniki vam omogočajo, da upravljate napravo od kjerkoli, tudi prek mobilne aplikacije. 

Novejši modeli omogočajo še povezljivost z glasovnim upravljanjem, tako da jih lahko povežete tudi s sistemi kot je Amazonova Alexa. V prostore lahko tudi namestite senzorje gibanja, ki bodo smer toka zraka iz klimatske naprave avtomatično usmerili stran od osebe, ki jo zaznajo v prostoru. Senzorji tudi poskrbijo, da se pretok zraka zmanjša, ko v prostoru ni nikogar in s tem poskrbijo, da ne porabljate energije po nepotrebnem. 

Z nasmehom do nove klimatske naprave

Ali veste, da ste le en nasmeh stran od svoje Daikin klimatske naprave? Prav zares, s svojim nasmehom se lahko potegujete za bogate nagrade v Daikin nagradni igri. Vse kar morate storiti je, da se nasmehnete v aplikacijo SMILE na Daikin spletni strani. Aplikacija bo nato izmerila vaš nasmeh in pripravila vizual. Izmed vseh, ki bodo poslali svoj nasmeh, bo septembra izžrebanih 17 nagrajencev, ki se bodo potegovali za: klimatsko napravo Daikin Prefera, dve klimatski napravi Daikin Sensira, štiri Bluetooth naglavne slušalke Daikin in deset skodelic Daikin.

Kako lahko sodelujete v nagradni igri? Preprosto! Na Daikinovi spletni strani poiščite aplikacijo SMILE. V aplikacijo vpišite svoje ime in idealno temperaturo. Nato le še naložite fotografijo vašega nasmeha in izpolnete obrazec za sodelovanje. Iz vaše fotografije bo narejen vizual, s katerim boste lahko sodelovali v nagradni igri. Žrebanje bo septembra 2021.

Naj vas naslednji vročinski val ne preseneti! Še danes poiščite popolno klimo Daikin zase. Pri tem pa nikar ne pozabite, da lahko do nove klimatske naprave pridete že s svojim nasmehom.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.