Zablestite v novih enodelnih kopalkah znamke Dedoles!

Foto: Dedoles
Foto: Dedoles
Enodelne kopalke niso več primerne samo za notranje bazene in tekmovalno plavanje. Danes so lahko enodelne kopalke ali monokini s prefinjenim krojem videti še bolj elegantno in seksi kot priljubljene bikinke. Katere so prednosti enodelnih kopalk? In kako ustvariti bolj zanimiv videz?
Oglej si celoten članek

Zakrile bodo vse nepopolnosti

Največja prednost enodelnih kopalk je, da lahko popolnoma prikrijejo pomanjkljivosti. Verjemite nam, te kopalke delajo čudeže. Optično lahko ustvarijo simetrično črto, zaradi katere boste videti vitkejše. Čeprav ta vrsta kopalk še posebej laska postavi z oblinami, je monokini primeren tudi za suhe ženske, saj poudari stegna, noge ali prsi, če je kroj pravilno izbran.

Foto: Dedoles Dedoles

Razkošje in slog

Kot smo že omenili, so lahko enodelne kopalke videti še bolj privlačno kot bikinke. Sodobna moda ponuja številne različne vzorce, barve in sloge, zato lahko ženske izberejo tisto, kar jim najbolj ustreza. To poletje so v modi skrivnostne črne in neonske barve, na primer močna roza ali zelena. Ne bojte se preizkusiti drznih vzorcev, kot so eksotične rože, črte, pike, palmovi listi in kokosi. Drugi zanimivi elementi spet postajajo modni, na primer romantični volančki, bleščice ali mehka tkanina z okraski.

Samozavest in prefinjenost

Če si nadenete laskave enodelne kopalke, boste zagotovo bolj samozavestni. Poleg tega, da so to morda najbolj udobne kopalke, vam ni treba skrbeti, da se boste preveč razkrili. Enodelne kopalke bodo prekrile različne pomanjkljivosti, kot so odvečna maščoba ali strije na trebuhu. Lahko se sprostite in uživate v hrepenečih pogledih vseh mimoidočih. Druga prednost enodelnih kopalk je prefinjen kroj.

Foto: Dedoles Dedoles

Zajahajte val pozitivne energije v barvitih kopalkah

Če se vam zdijo enodelne kopalke preveč dolgočasne, vam prinašamo nekaj predlogov, kako jih popestriti. Preprosto posezite po kontrastnih barvnih kombinacijah in eksotičnih vzorcih. Potreben je le kanček domišljije in dolgočasna kombinacija na plaži se bo kot z valom čarobne palice spremenila v izviren videz.

Trajnostni materiali

Spoštovanje okolja predstavlja eno izmed Dedolesovih temeljnih vrednot. Če ste zagovornik trajnostne mode, boste zagotovo veseli, da je nova kolekcija Dedolesovih kopalk okolju prijazna in se ponaša z globalno priznanim certifikatom Global Recycle Standard. Vsi modeli ženskih, moških in otroških kopalk so izdelani iz recikliranega poliestra, tj. poliestra iz recikliranih plastenk PET.

Foto: Dedoles Dedoles

To so bile le nekatere izmed prednosti enodelnih kopalk. Sedaj morate le še izbrati med široko paleto edinstvenih kopalk po neverjetnih cenah. Igrivi metulji, eksotične rastline, osvežujoči kokosi ali minimalističen črno-beli dizajn? Polepšajte si dan z ženskimi, moškimi in otroškimi kopalkami znamke Dedoles ter na polno uživajte v poletni sezoni!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.