Zapeljiva zagorelost brez pretiranega sončenja?

Foto: TanGo
Foto: TanGo
Sonce je vir življenja. V naša življenja prinaša mnoge prednosti in tudi če vročim poletnim dnem niste preveč naklonjeni, se kdaj zagotovo zalotite v uživanju prijetnih toplih žarkov. Dokazano je, da sončna svetloba iz naših življenj preganja depresijo in pomaga telesu pri proizvodnji vitamina D.
Oglej si celoten članek

Poleg sreče in zdravja, soncu dolgujemo še eno zapeljivo dobrino – zagorelo polt. Trend obarvane kože sega že skoraj stoletje v preteklost. Ko se je Coco Chanel leta 1923 obarvana od sonca vrnila s počitnic v Cannesu, je njen status modne ikone poskrbel, da je trend privlačne zagorelosti v trenutku obnorel svet.

Foto: TanGo TanGo Bronasta, seksi porjavelost vse do danes ostaja izjemno zaželen in zavidljiv modni dodatek. Ko se zimski meseci iztekajo in počasi prelivajo v pomlad, hitro začnemo razmišljati, kako bomo svoje telo in kožo pripravili na poletno razkazovanje v kopalkah. Na plaži pogledov nič ne pritegne tako, kot strasten bronast odtenek, moden izrez kopalk in dober set trebušnih radiatorčkov.

Kljub vsem koristnim učinkom in modnim muham, pa ozaveščenost o nevarnosti pretiranega nastavljanja sončnim žarkom v zadnjih letih narašča. Vedno bolj se zavedamo, da moramo svojo kožo negovati in nahraniti s primernimi naravnimi sestavinami, ki bodo preprečile pospešeno staranje, oksidativni stres in poškodbe kože.

Si želite tudi vi zdravo zagorelo polt, ki izžareva samozavest in poletje? Preizkusite porjavitveno kremo TanGo, ki ne bo le poskrbela za bronast odtenek kože, ampak jo tudi bogato nahranila.

Kako se pripravimo na popolno doživetje poletne vročice?

Za zdravo, mladostno kožo je pomembna rutina. Da bi ohranili njen naraven sijaj, elastičnost in mladostnost, svoji koži posebne pozornosti ne bi smeli namenjati samo poleti, ampak skozi celo leto. Vsak dermatolog vam bo svetoval reden, vsaj enkrat tedenski, piling, ki iz površine kože odstrani mrtve celice in globinsko očisti pore, da se hranilne, in predvsem vlažilne, sestavine bolje vpijejo, zagorelost pa postane enakomernejša.

Ne pozabite na zaščito pred soncem. Izrednega pomena je, da svojo kožo zavarujete vsaj s faktorjem 30. Ta odbije škodljivo UV valovanje in vašo kožo ohranja zdravo. Namažemo se 15 minut pred odhodom na sonce, med sončenjem pa nanos redno obnavljamo. Za popolno zaščito nežne kože na obrazu in preprečevanje nastajanja gubic ter sončnih pegic lahko nadenete še moden klobuk ali slamnik.

Pomembna je nega pred, med in po sončenju. Da sonce, visoke temperature in morska voda kože ne bi izsušili, redno uporabljamo negovalne losjone in olja. Pordelo kožo pomirimo s hladilnim gelom iz aloe vere.

Bodite zmerni. Čeprav je nastavljanje toplim sončnim žarkom za mnoge užitek, je pretirano sončenje še vedno zelo nevarno. V zadnjih letih je priljubljena tudi uporaba samoporjavitvenih krem, a te žal prepogosto vsebujejo nevarne sestavine in umetna barvila, kožo pa pogosto obarvajo neenakomerno ali celo oranžno.

K sreči se na obzorju svetlika nova, popolnoma naravna rešitev za vse strastne ljubitelje zagorele poti – kreme in marmelade za hitrejšo, a še vedno naravno porjavitev kože.

Foto: TanGo TanGo

Začutite ples poletja na svoji koži: naravna pot do sijoče, bronaste polti

TanGo je edinstvena marmelada, ki vam bo pomagala doseči zavidljiv zagorel izgled.

Seksi zagorela koža je modni hit vsakega poletja in nič ni bolj seksi od oblin, ki so se srečale z naravno porjavitveno kremo. Pozabite na dolge ure nastavljanja žgočemu soncu, saj zdaj zapeljivo polt lahko dosežete kjer koli – v senci dreves, na ležalniku ali celo v udobju lastnega doma.

V nasprotju s splošnim prepričanjem, da je za tropski videz potrebno več ur na dan ležati pod soncem, je v resnici vse kar potrebujete porjavitvena krema in zgolj nekaj minut sončne svetlobe. Proces porjavitve se odvija v podkožju, kjer naše celice že po kratkem izpostavljanju soncu začnejo proizvajati melanin, ki nato obarva zgornje plasti naše polti.

Namesto agresivnega sončenja, obiskovanja solarijev ali uporabe škodljivih samoporjavitvenih krem, lahko svoji koži do hitrejše polti pomagamo s popolnoma naravnimi sestavinami, kot sta korenčkovo in orehovo olje. Podobne pripravke so v obliki maceratov in drugih maž uporabljale že naše babice, zdaj pa so naravne sestavine končno doživele svojo moderno obliko.

TanGo - edinstvena krema, ki nahrani našo kožo in očara z opojno aromo

Že nekaj nanosov je dovolj, da prvi rezultati postanejo vidni. Kmalu boste odkrili, da bronast odtenek kože ni več tako nedosegljiv kot se zdi. Z uporabo naravne kreme bo vaša koža enakomerno porjavela že po nekaj dnevih, prav tako pa bo postala bolj svilnata, prožna in mehka.

Odlikuje se s poletnim in osvežilnim vonjem, ki vas obda s pravim tropskim oblačkom sreče in tudi na najbolj običajen dan se boste počutili prav poletno razpoloženi.

Do zavidljivega tena z naravnimi sestavinami

Previdno zasnovan kompleks z oljnim izvlečkom oreha in korenčka spodbudi razvoj melanina, kožo nežno in postopoma obarva ter zagotovi strasten bronast lesk. Dragoceno orehovo olje je bogato z vitaminom E?, ki ustvari nevidni ščit, ki kožo varuje pred vsakodnevnimi obremenitvami.

Foto: TanGo TanGo

Olivno olje je ena od najstarejših in univerzalno sprejetih sestavin naravne kozmetike. Visoka vsebnost oleinske in linolne kisline koži podarja svilnato mehkobo, jo vlaži in poživlja.

Čisto olje mareličnih jedrc igra pomembno vlogo pri toniranju kože in tako omogoča, da koža porjavi enakomerno, brez opaznih lis in madežev.

Kakavovo maslo poskrbi za dodatno vlaženje in nego, hkrati pa podaljšuje videz bronaste zagorelosti. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov kožo varuje pred staranjem.

Poletje je tu … kaj še čakamo?

Poletna norija se je začela in čas je, da tudi vi stopite na sonce. Upoštevajte naša priporočila in zagotavljamo vam, da boste to poletje uživali v bronastem odtenku, ki vam ga bo zavidal prav vsak.

Pri tem vam lahko tako kot ostalim 28 tisoč srečnim uporabnikom pomaga vrhunska porjavitvena krema TanGo.

Preizkusite TanGo z Izboljšano formulo:

Verjamete v usodno privlačnost?

Prepustite se božanski TanGo fuziji in doživite popolno naravno porjavelost vašega telesa. Učinkovito deluje na vse tipe kože, zato zagotavlja občutek svilnate mehkobe in večje prožnosti kože, tudi nekaj ur kasneje, ko boste že uživali na večerji ali sprehodu s svojimi najbližjimi.

TANGO: PRIVOŠČITE SVOJI KOŽI LE NAJBOLJŠE

  • Za intenzivnejše pridobivanje zagorele polt
  • Pripomore k ohranjanju dolgotrajne zagorelosti
  • Hitrejša vpojnost – ne pušča sledi na oblačilih
  • Mamljiv tropski vonj za opojno dišeče telo
  • Odlični rezultati, ne glede na tip kože

Vrhunsko porjavitveno kremo lahko kupite / naročite z ekskluzivnim popustom TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.