6. Dobrodelni gasilski koncert

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
Pomagajmo družinam, ki so utrpele škodo v požaru.
Oglej si celoten članek

Občina Domžale in Gasilska zveza Domžale pripravljata že 6. Dobrodelni gasilski koncert, ki bo  v četrtek,  8. oktobra  2015  ob 19.00 uri v športni dvorani v Domžalah.

Celoten izkupiček koncerta je namenjen Skladu za pomoči potrebnim družinam prostovoljnih gasilcev gasilske zveze Domžale. 

Vsi nastopajoči nastopajo brezplačno in tudi na tak način prispevajo svoj del v že omenjeni sklad. Do sedaj se je iz sklada finančna pomoč nudila petim družinam, ki so utrpele škodo ob požaru na stanovanjskih objektih.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.