ALENKA LANZ, zakonska in družinska terapevtka

Foto: Anže Petkovšek Alenka Lanz, zakonska in družinska terapevtka.
Foto: Anže Petkovšek Alenka Lanz, zakonska in družinska terapevtka.
Alenka Lanz je zakonska in družinska terapevtka z dokončanim študijem izpopolnjevanja iz zakonske in družinske terapije.
Oglej si celoten članek

Foto: Anže Petkovšek Alenka Lanz V okviru relacijskih pristopov nudi terapevtsko pomoč posameznikom, parom in družinam pa tudi otrokom ter mladostnikom. V delo z otroki in mladostniki vključuje umetnost in delo prek kreativnih medijev, kot so peskovnik, glina, risanje itd. 

Specializira se za področje okrevanja po ločitvi pri otrocih in odraslih. Vodi terapevtske skupine, delavnice ter predava različnim ciljnim skupinam, piše strokovne in poljudne članke. Pri svojem delu sledi strokovnim smernicam etičnega kodeksa Zakonskih in družinskih terapevtov ter se neprestano in z veseljem izobražuje. 

Vsak od nas se kdaj znajde v stiski. Takrat je znak poguma, da poiščemo strokovno pomoč. Sočuten, topel in zaupanja vreden terapevtski odnos je lahko v veliko oporo, saj za nekaj časa predstavlja varen kraj, iz katerega lahko posameznik črpa moč za korake naprej, proti življenju …

Redno jo lahko spremljate tudi prek njenega koristnega in zanimivega bloga: TUKAJ. 

Alenka Lanz, zakonska in družinska terapevtka
info@alenkalanz.si
www.alenkalanz.si
031 272 787  

Foto: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.