Če imate doma ta origano, ga ne uživajte

Zaradi možnega tveganja za zdravje so odpoklicali origano.
Oglej si celoten članek

Foto: Lidl Slovenija orgiano odpoklic Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklical izdelek Kania Origano 7,5 g proizvajalca Weiand GmbH. Ne morejo namreč izključiti, da v omenjenem izdelku ni povišane vsebnosti pirolizidin alkaloidov, ki lahko ob dolgoročnemu uživanju vodijo do jetrnih bolezni.

Lot številki izdelka sta 9158BA in 9158AA, rok uporabe pa junij 2022. Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v katerokoli izmed Lidlovih trgovin, kjer jim bodo povrnili stroške, tudi brez predložitve računa.

V podjetju Lidl Slovenija stranke pozivajo, da so zaradi možnega tveganja za zdravje pozorne na odpoklic in nikakor ne uživajo izdelka. Ostali izdelki znamke Kania, ki se prodajajo pri podjetju Lidl Slovenija, sicer niso zajeti v odpoklic.

Lidl Slovenija in proizvajalec Weiand GmbH se vsem kupcem opravičujeta za nastale nevšečnosti, so še zapisali v sporočilu za medije.

 

Iz prodaje je bil danes umaknjen še en izdelek. Iz podetja dm drogerie markt d. o. o. so sporočili, da so odpoklicali negovalni izdelek za otroke

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:23 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 04:32 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:44 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.