Črtalo med prsi, olupek na zobe

Ko je treba poskrbeti za lepši videz, postanejo ženske prave mojstrice improvizacije. Trike, ki jih je objavila mladenka, si splača ogledati.
Oglej si celoten članek

Z bananino lupino si pomagamo do bleščečih zob. Notranjo stran lupine položimo na zobe, podrgnemo in pustimo nekaj časa. Deluje, pravi avtorica posnetka.  Foto: Youtube Bananin olupek za beljenje zob

Vzemite ostanek limone in jo vtrite v nohte, koža okoli njih bo hipoma mehkejša in gladka.

Kar se znojenja pod pazduhami tiče, si dekle pomaga z otroškim pudrom. Kot pravi, je učinkovitejši od deodoranta.

Senčilo za oči? Poglejte video in se naučite trika z žlico in vizitko iz kartona. Neverjetno.

Pri nanašanju tuša pa si spretno dekle pomaga z vilicami in vizitko.  Črta na njenih očeh je, kot boste videle, popolna. 

Za trik pod zaporedno številko šest potrebujemo fen, ki bo osušil solze še preden nam med šminkanjem pridejo na oči.

Foto: Youtube Trik z vizitko

Tuš za oči ste pomotoma pustile odprt. Seveda se je posušil, pa tako ga potrebujete. Nič, položite ga med prsi, toplota ga bo povrnila v prvotno stanje. 

Na koncu so na vrsti še trepalnice. Namažemo jih z maskaro, roka se zatrese oziroma pomežiknemo z očmi in na vekah je vse črno. Pustite, da se barva posuši,  s čopičem za sence boste packarijo pozneje z lahkoto odstranile. 

Foto: Youtube Trik sivi lasje

Imate narastek? Dekle s posneteka ima za to enostaven odgovor. Vzemite senčilo za oči, rjavo, črno, odvisno od barve las in ga s ščetkico nesite na lase. Deluje kot pribito.

Nekaj podobnega velja tudi za prikrivanje mest, kjer imate redkejše lase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.