Odpoklic: Ta izdelek iz DM je lahko nevaren

Foto: Profimedia DM, Drogerie Markt
Uprava za varno hrano je objavila odpoklic piškotov, ki so jih prodajali v DM.
Oglej si celoten članek

Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je podjetje Zupet obvestilo o umiku oziroma odpoklicu proizvoda “Viall, polnozrnati piškoti z ajdo in koščki čokolade”.

"V izdelku je bila ugotovljena vsebnost mlečnih beljakovin, ki na deklaraciji ni navedena. Mlečne beljakovine lahko povzročijo alergije  pri  potrošnikih občutljivih  na mlečne beljakovine," so objavili na spletni strani uprave. 

"V kolikor ste omenjeni izdelek kupili in ste preobčutljivi na mlečne beljakovine, ga ne zaužijte, ampak ga vrnite na mesto prodaje," svetujejo. 

Podatki o živilu:

Opis živila: polnozrnati piškoti z ajdo in koščki čokolade

Ime: Viall, polnozrnati piškoti z ajdo in koščki čokolade

Pakiranje: 200 g,  

Rok uporabe: 06. 2019

Lot: L171202050

Prodajna mesta: DM DROGERIE MARKT D.O.O.

Distributer: Zupet d.o.o., Podpeška cesta 192E, Vnanje Gorice

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.