Gasilci reševali penis iz vadbene uteži

Foto: facebook
Foto: facebook
Gasilci opozorili, naj fantje tovrstnih akcij vendarle ne posnemajo.
Oglej si celoten članek

Gasilci v nemškem Wormsu so morali kar tri ure reševati nekega nespametnega moškega, ki je svoj penis vtaknil v luknjo vadbene diskaste uteži, kamor se sicer namesti ročko za dviganje.

Moškemu se je spolni organ zataknil in ni mogel sneti 2,5 kilograma težke uteži. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer pa mu niso mogli kaj dosti pomagati. Na pomoč so zato morali priskočiti gasilci s svojo "težko mehanizacijo".

Poseg s kotno brusilko, vibracijsko žago in hidravličnimi škarjami je trajal kar tri ure, preden je gasilcem uspelo osvoboditi občutljivi organ. Moškega pa so preventivno kar uspavali.

xxx

Zakaj je moški storil, kar je, zaenkrat ni znano. So pa gasilci na Facebooku ob objavi novice o uspešni reševalni akciji vendarle opozorili, naj fantje tovrstnih akcij vendarle ne posnemajo.

Med uradno zabeleženimi superstoletniki  je sedaj kot najstarejši človek na svetu, katerega starost je bilo mogoče slediti na podlagi dokumentov Nabi Tajama z Japonske. Stara je 117 let in 45 dni. Sicer je med prvimi desetimi najstarejšimi kar pet žensk, ki so so rodile in živijo na Japonskem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.