Katera generacija je imela največ spolnih odnosov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kdo je bil spolno aktivnejši; babica ali vnukinja, dedek ali vnuk? Kje so razlogi?
Oglej si celoten članek

Študija, objavljena v reviji "Archives of Sexual Beahviour", je pokazala, da so bile generacije, rojene v tridesetih letih prejšnjega stoletja, spolno najaktivnejše. Do rezultata so prišli na podlagi primerjave generacij, zajetih v študiji. 

Slovenija Milena Miklavčič: Moški so včasih potrebovali trikrat na dan

Najbolj zanimivo ob tem je, da so ljudje, rojeni v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, torej današnji mladi, najmanj aktivni v seksu. To seveda pomeni, da so jih njihovi pradedki in brababice v tem krepko prehitevali.

Spolni užitki Ženske, ki pogosto seksajo

Čeprav bi nekateri pomislili, da je morebitni vzrok za zmanjšanje spolne aktivnosti pri današnjih mladih podaljšanje delovnega časa ali nenazadnje vse večja rast potrošnje pornografije, študija navaja, da ni tako.

Razlogi so v porastu števila ljudi, ki si ne želijo stalnih zvez, oziroma ostajajo neporočeni, razlagajo znanstveniki. 

Zdravje Tako zakonsko življenje vpliva na zdravje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:12 9. Februar 2018.

    Tista, ki je to tudi počela.

  • 19:17 7. Januar 2018.

    Danes mladi živijo da lahko vsaj sebe preživijo razen,.m.,.

  • 13:33 6. Januar 2018.

    Razlogi so v porastu števila ljudi, ki si ne želijo stalnih zvez, oziroma ostajajo neporočeni, razlagajo znanstveniki. Bebci,ko sem bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.