Nova točka za odvzem brisa PCR v Ljubljani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Od petka dalje bo v garažni hiši Stožice delovala vstopna točka za odvzem brisov PCR, ki pa bo namenjena samo osnovnošolcem in dijakom Mestne občine Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Iz Zdravstvenega doma Ljubljana so sporočili, da bo s petkom, 19. novembra 2021, v garažni hiši Stožice začela delovati vstopna točka za odvzem brisov PCR. Vstopna točka bo namenjena SAMO osnovnošolcem in dijakom, ki bodo po samotestiranju v šoli imeli pozitiven rezultat hitrega testiranja. 

Odvzem bo na lokaciji Stožice potekal vsak ponedeljek, sredo in petek, med 12. in 15. uro. 

Šolarjem in dijakom, ki bodo pozitivni na samotestiranju v šoli, se na odvzem brisa PCR na lokaciji Stožice ni treba naročiti. 

Na testiranje morajo s seboj obvezno prinesti osebno in zdravstveno izkaznico ter primerno zaščiteno testno ploščico (dokazilo o pozitivnem rezultatu HAG). 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.