Pozor, Hofer s polic umika ta izdelek

Foto: Hofer
Foto: Hofer
Iz Hoferja so sporočili, da so s polic umaknili enega od izdelkov.
Oglej si celoten članek

Izdelek prosena kaša brez glutena Mlin Rangus, 500 gramov ne ustreza zakonsko določenim zahtevam za živila brez glutena, so sporočili.

"Pri enem izmed rednih preverjanj kakovosti izdelkov je bilo ugotovljeno, da izdelek ne ustreza zakonsko določenim zahtevam za živila brez glutena. Zato smo pri podjetju Hofer skupaj s podjetjem Rangus mlinarstvo in trgovina izdelek preventivno odpoklicali in ga takoj umaknili iz prodaje," so še zapisali. 

Izdelek je bil po ceni 2,89 evra v vseh trgovinah Hofer na voljo od četrtka, 8. 11. 2018.

Kupci lahko izdelek vrnejo v njihovo najbližjo trgovino. Kupnino jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa.
 
Več informacij lahko kupci dobijo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01/834 66 00 in na e-naslovu info@hofer.si.

dezurni@zurnal24.si
 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:46 14. December 2018.

    če vas je kaj skupaj, napišite v naslov kaj umikajo, ne "ta izdelek" z zeljo po nadaljnih klikih. Utrgano.

  • 12:25 14. December 2018.

    Mlinarstvu Rangus ni prvič, da se umika njegov izdelek. V njegovih žitih so že našli plesen ... ipd. Njihovih izdelkov …

  • 11:43 14. December 2018.

    kako je to mogoče če pa edini večkrat preverjajo izdelke pri dobaviteljih poglejte si reklamo na televiziji o večkratnem preverjanju

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.