Jih bolj privlači zadnjica ali prsa?

Foto: profimedia Zadnjice
Kar 82 odstotkov moških bi izbralo ta del ženskega telesa.
Oglej si celoten članek

Italijanski Focus navaja anketo med moškimi Italijani, ki je dala veliko prednost zadnjici. Za zadnjico je glasovalo kar 82 moških, za prsi pa 61. Veliko se jih torej tudi ni moglo odločiti. 

Odgovor antropologov je še bolj jasen, navaja Focus. Antropologi pravijo, da moške najbolj privlači zadnjica.

Po njihovem mnenju naj bi se prsi celo razvile v obliko, ki spominja na zadnjico. Ta je namreč s pokončno držo človeka postala manj vidna. Ko moški pogleda na prsi, po njihovem mnenju vidi le kopijo zadnjice.

Povezano s spolnostjo

To razlagajo tudi s tem, da je najpogostejše parjenje v živalskem svetu prav od zadaj. Antropologi predpostavljajo, da zagotovi položaj od zadaj največ nosečnosti tudi pri človeku.

Ko so se pojavile prve človeške skupnosti, so moški in ženske medsebojno sodelovali v pokončnem položaju. Tako so potrebovale ženske tudi na sprednjem delu telesa nekaj, kar moške močno privlači. To so prsa. T

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.