Ste vedeli, da lahko vplivate na to, da se nekdo zaljubi v vas?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kako uporabiti psihologijo, da se nekdo zaljubi v vas in ostane zaljubljen? John Alex Clark pojasnjuje psihologijo ljubezni in zlasti, kako pritegniti, da se nekdo zaljubi v vas.
Oglej si celoten članek

Ali verjamete, da ljubezni ni mogoče nadzorovati?

Ali verjamete, da če vas oseba ne ljubi od samega začetka, nimate možnosti?

Ali verjamete, da je nemogoče doseči, da bi se oseba noro globoko zaljubila v vas?

Če ste odgovorili pritrdilno, je zelo verjetno, da verjamete tudi v naključje in usodo. Pravzaprav veliko ljudi misli tako! Večina misli, da je ljubezen nekaj, česar ni mogoče spremeniti in s čimer ni mogoče manipulirati.

John Alex Clark pravi, da je tudi sam nekoč mislil tako.

Raziskave pa pravijo nasprotno 

Toda obsežne raziskave, ki so jih opravili v preteklih letih, so dokazale, da je ljubezen res mogoče nadzorovati. In to z močjo uma. Vse je odvisno od tega, kako se naučiti pravilno uporabljati svoj um.

Ljubezen ni nič drugega kot ostala čustva/psihološka stanja/čustva, ki jih lahko doživljate vsak dan: strah, stres, ljubosumje, samopomilovanje, tesnoba.

Ta čustva je mogoče nadzorovati, zato je tudi ljubezen, ki spada v kategorijo “psiholoških čustev”, prav tako mogoče nadzorovati. Ljubezen kot čustvo je mogoče nadzorovati enako preprosto kot strah, vznemirjenje, stres itd. Težava je v tem, v kar so nas naučili verjeti. Naučili so nas, da je ljubezen nekaj, kar se “samo zgodi”, in da je vse odvisno od “usode”.

Vendar je resničnost precej drugačna. S pravim znanjem lahko uporabite psihologijo ljubezni, da se neka oseba zaljubi v vas. Seveda nič ni stoodstotno in zanesljivo, pa vendar se možnosti, da se nekdo zaljubi v vas, potrojijo in zakaj ne bi poskusili?

Več o tem ter odgovorih na spodnja vprašanja, si lahko preberete na tej povezavi.

1. Kako se zaljubimo in kakšna je psihologija v ozadju

2. Kako manipulirati z umom, da vam bo oseba vračala ljubezen?

3. Ali res obstaja ljubezen na prvi pogled ali je le mit?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:36 13. Avgust 2022.

    Moj sosed bi rekel, da je to 'živa istina'. Njegov brat na primer, sploh ni hotel videti znanke iz druge …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.