Kako izgledati na plaži kot prava 10ka!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sončni dnevi, visoke temperature, plaže, kopalke … Kaj storiti, da boste izgledale najboljše, kar se da na letošnjem dopustu?
Oglej si celoten članek

Zmanjšajte napihnjenost

Ker nihče ne mara pivskega trebuščka v bikinkah, posrbite, da ne jeste ničesar, kar bi razburilo vaš želodec. 

Izogibajte se novi hrani, ki je vaše telo ni navajeno, saj ne veste, kako se bo odzvalo. Poleg napihnjenosti, pa vam med dopustom lahko povzroči še prebavne težave! 

Hrana z veliko sladkorja na telo veže veliko vode. Zato pred dopustom ne posegajte po priboljških, da boste lahko na plaži imele čim bolj raven trebušček. Prav tako se izogibajte otrobom, beljakovinam v prahu, brokoliju, ohrovtu in podobni sveži zelenjavi, ki napihuje. 

Prav tako se izogibajte zelo slanih prigrizkov, tako kot sladkor, tudi pretirana sol povzroča zastajanje vode v telesu. Zato pred dopustom, namesto po soljenih, raje sezite po naravnih oreščkih. 

Pijte dovolj vode 

Foto: Profimedia Voda Dobra hidracija in zadostno pitje vode bo ne le izboljšalo videz vaše kože, ampak preprečilo tudi zastajanje vode v telesu. 

Spijte vsaj osem kozarcev vode na dan, tako bo vaše telo začelo izpirati toksine in preprečilo zastajanje vode v vašem telesu. Če vam postane pitje same vode dolgočasno, dodajte kakšno rezino limone ali kumar, da si pijačo osvežite. 

Samoporjavitvene kreme 

Vsi mišičasti ljudje in obsedenci s fitnesom so pogosto tudi zelo zagoreli. In za to imajo zelo dober razlog! 

S samoporjavitvenimi kremami dosezite temnejšo polt, saj ta zakriva nepravilnosti. Temna polt zmanjša videz celulita, zakrije akne in madeže, prav tako pa poudari vaše mišice. Zagorelost skrije obline in dodatne obloge ter da videz ravnejšega in napetega trebuščka. 

Zato se dan ali dva preden odidete na plažo, odpravite v solarij ali pa se porjavite s kremo, da boste na plaži zažigale. 

Model kopalk 

Foto: Profimedia kopalke bikini Nepravilnosti in dele teles, ki vam niso najljubši, pa lahko spretno skrijete tudi z izbiro pravih kopalk.  

Mnoge posegajo po enodelnih kopalkah, ki skrijejo neraven trebušček. Najdete pa lako tudi modele in vzorce, ki so prav temu namenjeni. Za videz ravnejšega trebuščka so priporočljivi tudi barviti vzorci ali horizontalne črte, saj skrijejo obline. 

Če želite vizualno zmanjšati svoje boke pa modne smernice priporočajo spodnji del z visokim pasom. Izbirate lahko med 'high waist' kopalkami, ki pokrijejo tudi trebušček, ali pa 'high cut' kopalkami, ki prav tako pokrijejo vaše boke. 

Barvit zgornji del in enobarvni spodnji del kopalk, ustvarita iluzijo peščene ure, zato bodite pozorne, da ne izbirate predivjih spodnjih delov. 

Od vsega pa je najpomembneje, da se vi dobro počutite v svoji koži in kopalkah, saj ni lepše obleke od samozavesti!  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.