Kako preživeti v zvezi na daljavo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ljubezen nas vodi na čudna pota, kdaj tudi v drugo državo. Preberite, kako se lahko lažje soočamo s težavami veze na daljavo. So pa tudi svetle točke.
Oglej si celoten članek

V današnjih novodobnih časih je veza na daljavo nekaj čisto običajnega. Ali vas loči le 200 ali 2.000 kilometrov, vaša veza ima možnost obstoja.

Komuniciranje

Vsakodnevno komuniciranje je seveda nujno. Dnevno toplino vama bodo nadomeščali sms-i, mail-i in občasne slikce.  Današnja tehnologija kot so Skype, Messenger, Viber in druga družabna omrežja vama dajo možnost, da se vidita, slišita in pišeta cel in vsak dan.

Ko se vidita

Trenutki, ki jih bosta preživela skupaj, bodo cenjeni in prav je, da se pogovarjata o prihodnosti. Na začetku si zadajta uresničljive male cilje, ki jih seveda izpolnita. Dobro je, da si datumsko vnaprej skombinirata dneve, kdaj se bosta videla, saj je načrtovanje brez vedenja, kdaj se bosta videla, veliko težje. Dobro je, da se na začetku veze pogovorita, kdo bi se preselil kam in kako bosta to uresničila.

Iskrenost in ljubosumnost

Temelj vsake veze na daljavo je iskrenost in zaupanje. Ker vaš partner ni poleg vas, je logično, da vas kdaj obletijo temne misli, ampak je zaupanje ena izmed glavnih sestavin vze na daljavo. Brez tega žal ne gre. Če si bo vaš fant privoščil večer s fanti ali pa punca privoščila ženski večer, nikar ne zamerite in se ne bojte, da vas bo prevaral. To bi konec koncev lahko naredil tudi v sosednjem lokalu.

Ne obupajte

Nikar pa ne obupajte, ko veza zadane zid. Skoraj vsaka veza mora čez določene ovire. Zaradi razdalje in kratkih skupnih momentov bodo vaše ovire še večje in vaša veza na koncu bolj trdna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.