Kdaj prvič prevarajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Šokantna resničnost o tem, kako dolgo traja zakon, preden pride do skoka čez plot ...
Oglej si celoten članek

Na britanskem portalu za varajoče osebe Illicit Encounters so izvedli zanimivo anketo. Zanimalo jih je, po kolikšnem času poročeni pari prvič varajo. Rezultati so jih šokirali.

Raziskavo so izvedli med 800 uporabniki njihove strani. Povprečen uporabnik njihove strani je ženo prvič prevaral že po treh letih in petih mesecih zakona.

Ženske so sodeč po raziskavi hitrejše. Povprečna anketiranka je svojega moža prvič prevarala že tri leta in en mesec po poroki.

Konec srečnih dni

V anketi jih je zanimalo tudi, kdaj poročeni pari spoznajo, da v zakonu nekaj škripa. Pri ženskah se medeni meseci zaključijo po petnajstih mesecih, pri moškem pri osemnajstih.

Pri rezultatih je treba upoštevati, da so anketirali le osebe, ki varajo oziroma tiste, ki na spletni strani iščejo afero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.