Lasje so ji ušli v mešalnik, rešili so jo šele gasilci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Triletna deklica se je nagnila nad mešalnik, v katerega so se ujeli lasje. Pomagali so ji lahko šele gasilci.
Oglej si celoten članek

Nenavadna zbodba prihaja z Dunaja, o njej pa so poročali tamkajšnji reševalci, ki so včeraj posredovali pri dokaj nenavadnem primeru.

Poklicali so jih namreč zaradi nesreče z električnim mešalnikom, v katerega so se ujeli lasje triletne deklice. Deklica, ki je pomagala mamici pri kuhanju, se je nagnila preblizu napravi, njeni dolgi lasje pa so se zataknili med metlici. 

Obe sta doživeli šok, poklicali reševalce, ki so iz dekličinih las uspeli rešiti metlico, vendar le eno. Druga je namreč lase potegnila vse do motorja, kar je privzdignilo kožo na dekličinem lasišču.

Triletnica je trpela hude bolečine, mešalnik je namreč tako tesno pritiskal ob njeno glavo, da je bilo na koži lasišča videti njegove odtise, so povedali reševalci.

Ker ti pri sebi niso imeli ustreznih pripomočkov za odstranitev mešalnika, so vpoklicali gasilce. Ti so mešalnik previdno razstavili in posledično iz dekličinih las odstranili še drugo metlico.

Triletnico so preventivno odpeljali v bolnišnico, a so jo še isti dan odpustili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.