Mag. VIDA VIDMAR KASTELIC, terapevtka ZDT

Foto: Mag. VIDA VIDMAR KASTELIC, terapevtka ZDT
Foto: Mag. VIDA VIDMAR KASTELIC, terapevtka ZDT
Mag. Vida Vidmar Kastelic, doktorska kandidatka zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani
Oglej si celoten članek

Na Teološki fakulteti je zaključila podiplomsko izpopolnjevanje iz zakonske in družinske terapije, ki ga dopolnjuje s programom geštalt pedagogike. Je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov ter članica Slovenske filantropije. V okviru Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport je zaključila izpopolnjevanje s področja individualizacije pedagoškega procesa, didaktike in andragogike.

Pri delu me vodijo sočuten odnos do človeka, strokovno znanje in osebne izkušnje. Vlogi partnerice in matere mi nudita poglobljeno razumevanje medsebojnih odnosov. Terapevtsko delo opravljam pod redno supervizijo. Pri delu sem zavezana etičnemu kodeksu Zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije in terapevtske stroke.

Področja delovanja:

– psihoterapevtka – Center za individualno, zakonsko in družinsko terapijo Emocije
– predavateljica na višji šoli – Poslovno komuniciranje in vodenje
– svetovalka na SOS telefonu za ženske in otroke žrtve nasilja
– svetovalka na telefonu za psihosocialno pomoč v času epidemije v okviru NIJZ
– doktorska kandidatka zakonske in družinske terapije

Sem mamica, žena, hči, prostovoljka, predavateljica in psihoterapevtka. Vse vloge me bogatijo in tvorijo mene in moj svet.

mag. Vida Vidmar Kastelic, terapevtka ZDT
Center za individualno, zakonsko in družinsko terapijo Emocije
www.emocije.si
info@emocije.si
gsm 041/233765

Foto: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.