Moški, ne smete pozabiti na ta del ženskega telesa

Foto: Profimedia poljub
Raziskava, ki so jo opravili strokovnjaki z Univerze v Kaliforniji potrjuje, da ženske med spolnim odnosom zelo cenijo dodatno strimulacijo ...
Oglej si celoten članek

Kar 81 odstotkov žensk je priznalo, da jih draženje bradavičk vzburja in da jim poveča željo po seksu, okoli 71 odstotkov jih pravi, da jim draženje bradavičk pomaga do lažjega in hitrejšega vrhunca.

Kriv je oksitocin

Razlaga je povsem preprosta. Ko se draži bradavičke, hipofiza sproži naročilo za sprostitev oksitocina, ki ga imenujemo tudi “hormon ugodja”. Oksitocin poveča občutja povezana s stikom s partnerjem, spodbuja pa tudi pojav kontrakcij, ki označujejo ženski orgazem.

Seveda so občutljive tudi moške bradavičke, a še zdaleč ne toliko, kot ženske.

Dokazano je, da lahko ženske dosežejo orgazem samo s stimulacijo baradvičk, pri moškem te možnosti ni.

Zdravje Kako najdemo slovito točko G

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    07:28 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.