Moški v priporu, ker je iz čakalnice odnesel televizor

Foto: Profimedia Čakalnica
Čakalnica
Grozi mu zaporna kazen od šest mesecev do pet let...
Oglej si celoten članek

Tožilstvo v Koprivnici na Hrvaškem je 29-letnega hrvaškega državljana obtožilo kraje televizijskega sprejemnika iz čakalnice zdravstvenega doma v Đurđevcu konec junija. Obtoženec je v preiskovalnem priporu zaradi nevarnosti ponovitve kaznivega dejanja.

29-letnik je glede na obtožnico 23. junija vstopil v čakalnico v zdravstvenem domu v Đurđevcu. Nato je snel televizor s stene in ga odnesel s seboj. Televizor je vreden več kot 3000 kun (405 evrov), so objavili na spletni strani tožilstva.

Moškemu v skladu s hrvaško zakonodajo za krajo televizorja grozi zaporna kazen od šest mesecev do pet let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.