Mož je obseden s hrano

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bralkin mož je obseden s hrano, ves čas bi nekaj jedel in se postopoma redi.
Oglej si celoten članek

Imam problem, Mož je obseden s hrano. Ves čas misli, kaj bo jedel, ves čas hodi do hladilnika, ves čas mora imeti nekaj v ustih in sploh mu ni dovolj. Ima prekomerno težo, pa se še kar redi. Če kupim le zdrave prigrizke, se jezi, da nimamo nič v hladilniku. Sem sploh lahko kako učinkovita?

Odgovarja socialna delavka iz Svetovalnice za motnje hranjenja Introspekta, Aleksandra Rožman.

Oseba je lahko v odnosu učinkovita pri soočanju partnerja s svojimi željami in potrebami. Kako bo to vplivalo na partnerja, ki ima motnjo hranjenja, pa je odvisno od njegove motivacije za spremembo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.