Mož veliko pozablja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bralko skrbi, ker je mož postal povsem neodgovoren in veliko pozablja. Zdravnik ni posumil na demenco.
Oglej si celoten članek

Mož je star 57 let in sumim, da je zbolel za demenco. Res, res veliko pozablja, je postal povsem neodgovoren, ... komaj sem ga prepričala, da je šel k zdravniku, pa mu je zdravnica dala neke tablete za psihične motnje. Češ da je stres, preobremenjenost. Na noben pregled ga ni poslala. Kako naj zdaj moža spet prepričam za pregled? Res bi bila rada vsaj gotova, za kaj gre.

Odgovarja predsednica Združenja za pomoč pri demenci Spominčica, Štefanija L. Zlobec.

Vsekakor svetujemo ponoven obisk specialista, postavil mu bo pravilno diagnozo in postavil pravilna zdravila. V našem glasilu Spominčica je objavljenih 10 prvih znakov demence. Priporočamo, da se s tem seznanite. Z ozirom na to, da je gospod star 57 let je možen tudi privaten obisk psihiatra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.